Χριστίνα Βίδου για Λιάνα Κανέλλη: «Μου είπε: δεν θα ντύνεσαι έτσι, δεν θα βάφεσαι έτσι»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε η Χριστίνα Βίδου και συνομίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά.

Μέσα σε άλλα αποκάλυψε με ποια γνωστή γυμνάστρια την έχουν μπερδέψει πολλάκις στο παρελθόν.

«Είναι τόσο αστείο, γιατί με μπέρδευαν με τη Σοφία Παθέκα πριν από πάρα πολλά χρόνια. Επίσης, μου έχουν πει: σας έχουμε δει στο σήριαλ που παίζετε. Δεν ρώτησα σε ποιο, πού να ξέρω;», ανέφερε

χαριτολογώντας η Χριστίνα Βίδου.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε από την πλευρά του πως τον έχουν μπερδέψει με κάποιον… Θοδωρή, χωρίς ο ίδιος να ξεκαθαρίζει την ταυτότητά του.

«Μου άρεσε η ευφράδεια του λόγου που έχει η Λιάνα Κανέλλη, είναι ευφυής. Οπότε καθόμουν και τη χάζευα και έλεγα στη μαμά μου: θέλω να γίνω σαν τη Λιάνα Κανέλλη. Κανείς δεν με πήρε στα σοβαρά», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Χριστίνα Βίδου.

«Είναι εξαιρετική, χείμαρρος. Μπορείς μόνο να πάρεις από τη Λιάνα Κανέλλη. Μου είπε: θα κάνεις αυτό κι αυτό, δεν θα ντύνεσαι έτσι, δεν θα βάφεσαι έτσι. Είναι απίστευτη, η γυναίκα ξέρει τα πάντα», είπε η γνωστή δημοσιογράφος για τη βουλευτή του ΚΚΕ.

«Στην πρώτη συνέντευξη, όταν μου είπαν ότι θα έχουμε καλεσμένη τη Λιάνα Κανέλλη, «πάγωσα» πριν μπω στο στούντιο. Το ραδιόφωνο δίνει μεγαλύτερη ασφάλεια, στην τηλεόραση είναι διαφορετικά», αποκάλυψε η Χριστίνα Βίδου.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστίνα Βίδου, Λιάνα Κανέλλη, Μου,christina vidou, liana kanelli, mou