Χρύσα Ρώπα για τον Αλέξανδρο Ρήγα: «Στη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” έκανε κατάχρηση εξουσίας»

Η Χρύσα Ρώπα παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα δήλωσε.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην υιοθεσία της, λέγοντας: «Ο λόγος που μίλησα ανοιχτά για την υιοθεσία μου ήταν για να βοηθήσω γονείς και παιδιά. Όταν υιοθετείς ένα παιδί, καλό είναι να του λες “δεν σε γέννησα, σε διάλεξα”. Με εμένα δυστυχώς, δεν έγινε έτσι. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, σκορπίσαμε».

Όσο για την απώλεια της αδερφής της, η Χρύσα Ρώπα αποκάλυψε πως ήταν ένα γεγονός που ακόμα δεν έχει καταφέρει να διαχειριστεί.

«Όταν χάνεις έναν άνθρωπο δικό σου, χάνεις κι ένα κομμάτι σου», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον γάμο της, η ηθοποιός υποστήριξε:. «Με έμπλεξαν κάπως, όταν παντρεύτηκα. Δεν κατάλαβα πώς βρέθηκα Σάββατο βράδυ σε μία εκκλησία με ένα φουστανάκι που αγόρασα από μια βιτρίνα».



Στην συνέχεια, η Χρύσα Ρώπα αποκάλυψε τα τρία πράγματα που φοβάται περισσότερο στον κόσμο: να μην πάθει κακό το παιδί της, να μην ξανακάνει θέατρο ή να πάθει καρκίνο στον λαιμό.

Τέλος, αναφερόμενη στη φημολογούμενη κόντρα της με τον Αλέξανδρο Ρήγα στη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;» αποκάλυψε: «Δεν υπήρξε καμία διαμάχη. Μετά από μια φράση του Αλέξανδρου Ρήγα, πήρα το αυτοκίνητό μου και πήγα σπίτι μου. Οφείλω να πω ότι εκείνη την περίοδο ο Αλέξανδρος έκανε ένα λάθος, έκανε κατάχρηση εξουσίας. Τότε, αυτές οι συμπεριφορές ήταν πολύ αποδεκτές. Για εμένα δεν ήταν ποτέ αποδεκτή».



Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρύσα Ρώπα, Αλέξανδρο Ρήγα, Στη, “Τι,chrysa ropa, alexandro riga, sti, “ti