Δημήτρης Αλεξανδρής: «Υπάρχει ανασφάλεια τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο πνευματικό κομμάτι»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής συνάντησε τη Ναταλία Γερμανού και τη Ναταλία Αργυράκη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με αφορμή τη σειρά «Προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha.

Συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ανασφάλεια του επαγγέλματος του ηθοποιού καθώς και

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «το επάγγελμα του ηθοποιού έχει πάρα πολύ μεγάλη ανασφάλεια.

Όχι μόνο όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι αλλά και το κομμάτι το πνευματικό, το κομμάτι το καλλιτεχνικό.

Όχι δηλαδή μόνο

αν θα έχεις δουλειά αλλά και το κομμάτι αν προχωράς, ψυχολογικά, αν αυτό το πράγμα αρέσει. Όχι μόνο να αρέσει ναρκισσιστικά, αλλά να αρέσει και ουσιαστικά στο κοινό».

«Σίγουρα δεν είναι ένα επάγγελμα που θα πεις «άραξα». Νομίζω πως έτσι όπως εξελίσσεται πια η αγορά, αυτό συμβαίνει στα περισσότερα επαγγέλματα και όχι μόνο στο δικό μας.

Βέβαια, όταν κλείνεις μια συμφωνία με μια εταιρεία σε μια άλλη δουλειά, αυτή η συμφωνία δεν είναι για τρεις ή τέσσερις μήνες όπως είναι στη δουλειά του ηθοποιού.

Σε εμάς κάνεις μια συμφωνία η οποία κρατάει για έξι μήνες και πρέπει να κάνεις μετά μια άλλη συμφωνία για το καλοκαίρι. Αυτή είναι η κατάσταση».



«Για να μην λέμε όμως μόνο τα αρνητικά και το φοβικό κομμάτι αυτού του πράγματος, η δουλειά του ηθοποιού σε ανανεώνει πάρα πολύ στις καλές συνθήκες.

Σου δίνει καινούργιους περιβάλλον, συναναστρέφεσαι καινούργιους ανθρώπους και συναντάς καινούργιους ρόλους» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Αλεξανδρής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Αλεξανδρής, Υπάρχει,dimitris alexandris, yparchei