Δημήτρης Γεωργαλάς: «Η Google μου βάζει 10 χρόνια παραπάνω στην ηλικία μου»

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο γνωστός ηθοποιός, άνοιξε την καρδιά του και μεταξύ άλλων εξομολογείται όσα έχει μάθει μέσα από τα 10 χρόνια ψυχοθεραπείας.

«Η ψυχοθεραπεία είναι ένα ταξίδι που πρέπει να το κάνει κάποιος δώρο στον εαυτό του. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ στη δουλειά μου.

Να μπορώ να παίζω ελεύθερα και απενοχοποιημένα, να μπορώ να χαίρομαι πάνω στη σκηνή», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Δημήτρης Γεωργαλάς.

«Για εμένα είναι ένα ταξίδι ζωής

η ψυχοθεραπεία. Με βοήθησε να βρω τις ισορροπίες μου σαν άνθρωπος, τα αισθήματά μου και τον εαυτό μου.

Χαίρομαι γιατί όσο περνάει ο καιρός, παύει να είναι ταμπού το θέμα της ψυχανάλυσης», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός.

«Μου συνέβησαν ψυχοσωματικά πράγματα που με έκαναν να καταλάβω ότι χρειάζεται να κάνω ψυχανάλυση. Ότι έχω ανάγκη από μία βοήθεια», εξομολογείται ο Δημήτρης Γεωργαλάς σε άλλο σημείο.

-Τα παιδικά τραύματα που αναφέρετε, έχουν να κάνουν με τη σχέση σας με τον πατέρα σας;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να το ξανασυζητήσουμε αυτό. Το είχα αναφέρει σε μία συνέντευξή μου και το έχω αφήσει πίσω μου», απαντά ο ηθοποιός.

-Σας ενοχλεί που στο google σας βάζουν δέκα χρόνια πάνω από την ηλικία σας;

«Δεν συμβαίνει μόνο σε μένα, αλλά σε πολλούς συναδέλφους μου.

Το διαδίκτυο έχει πάρα πολλές πληροφορίες δεν σημαίνει ότι είναι όλες αληθινές και διασταυρωμένες.

Ένας σκηνοθέτης όταν θέλει να σε πάρει σε μια δουλειά του, δεν θα κοιτάξει στο διαδίκτυο πόσο είσαι μπορεί να δει και την ταυτότητά σου από τη στιγμή που έχει προσωπική επαφή μαζί σου», ξεκαθαρίζει ο Δημήτρης Γεωργαλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα