Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια: Συνεχίζονται σήμερα οι μεταγωγές των Κροατών χούλιγκανς – Υπό δρακόντεια μέτρα η μεταφορά τους

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Συνεχίζονται σήμερα (16/08), οι μεταγωγές των προφυλακισθέντων για την επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν και τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τη Δευτέρα, από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ μετήχθησαν οι πρώτοι 46, οι οποίοι οδηγήθηκαν σε όλα σχεδόν τα καταστήματα κράτησης της χώρας.

Οχτώ προφυλακισθέντες βρίσκονται ήδη στις φυλακές Κορυδαλλού, 12 επρόκειτο να οδηγηθούν στις φυλακές

Αυλώνα και οι υπόλοιποι θα μοιραστούν στις φυλακές Τρικάλων, Λάρισας, Βόλου, Νιγρίτας, Κομοτηνής, Μαλανδρίνου, Άμφισσας, Δομοκού, Χανίων, Χίου, Γρεβενών, Ναυπλίου, Κω και Θεσσαλονίκης, ανάλογα με τη χωρητικότητα του κάθε καταστήματος κράτησης.

Ωστόσο, ο προβληματισμός των Αρχών έχει να κάνει με το πως θα υπάρχει ασφάλεια για τους κρατούμενους, γι’ αυτό υπήρξε επικοινωνία της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής με τις διοικήσεις όλων των καταστημάτων κράτησης, οι οποίες έχουν λάβει μέτρα για την ασφαλή κράτηση των προφυλακισθέντων.

Ο «πονοκέφαλος» των σωφρονιστικών είναι στις φυλακές που υπάρχουν πολλοί Σέρβοι, οι οποίοι έχουν μίσος με τους Κροάτες χούλιγκαν, αλλά και η σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων και των άλλων κρατουμένων, γι’ αυτό έχουν δοθεί εντολές και έχει ληφθεί μέριμνα να μην υπάρχουν επαφές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν συμπλοκές, ενώ έχουν καταρτιστεί σχέδια για αυξημένα μέτρα και επιτήρηση σε όλες τις φυλακές, καθώς και ετοιμότητα από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Όπου υπάρχει δυνατότητα να κρατηθούν σε ειδικούς χώρους αυτό θα γίνει. Για παράδειγμα, οι οχτώ που μεταφέρθηκαν στον Κορυδαλλό κρατούνται στην ειδική πτέρυγα, ώστε να μην έχουν επαφή με άλλους κρατούμενους.



Χωρίς κάμερες το σημείο που ξεκίνησε η επίθεση των Κροατών χούλιγκανς

Λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό βίντεο που αποτυπώνει την επίθεση που δέχθηκε ο 29χρονος με ρόπαλο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, στη δημοσιότητα έρχεται ακόμη ένα που φέρεται να δίνει απαντήσεις για το σημείο της δολοφονίας του.

Συγκεκριμένα, στο οπτικοακουστικό υλικό που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ, φαίνεται το σημείο όπου φέρεται να δέχθηκε τη μαχαιριά το θύμα, ένα σημείο χαρακτηρίζεται ως «τυφλό» μιας και εκεί δεν υπάρχουν κάμερες.

Κάτι που όπως φαίνεται γνώριζαν όσοι του επιτέθηκαν.

Όσον αφορά στις έρευνες από την Αστυνομία για εκείνον που κατάφερε το μοιραίο χτύπημα στον Μιχάλη, σε πλήρη εξέλιξη είναι η εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο, όπως υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ., που να αποτυπώνει τον δράστη τη στιγμή του μαχαιρώματος.

Φαίνεται να υπάρχει άτομο με τατουάζ στον λαιμό και άλλοι που έχουν και στα χέρια (κάτι επίσης κοινό όμως σε πολλούς συλληφθέντες) και προσπαθούν από εκεί να φτάσουν πιο κοντά στους δράστες που τουλάχιστον τον χτύπησαν με άλλα αντικείμενα, ώστε να φτάσουν και στο άτομο που μαχαίρωσε το θύμα και προσπαθούν από την ανάλυση των πλάνων να ξεχωρίσουν ρούχα κλπ. που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή, Φιλαδέλφεια, Συνεχίζονται, Κροατών, Υπό,dolofonia michali katsouri, filadelfeia, synechizontai, kroaton, ypo