«Ευχαριστώ» Καλίν σε Μητσοτάκη για την στήριξη της Ελλάδας στην Τουρκία

Μέσω ανάρτησης στο Twitter ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Ιμπραήμ Καλίν, ευχαρίστησε την Ελλάδα και προσωπικά τον Έλληνα πρωθυπουργό.

«Κύριε πρωθυπουργέ, σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας» αναφέρει στο Twitter ο κ. Καλίν, για την ελληνική συμπαράσταση και υποστήριξη στις δύσκολες ώρες που περνά η Τουρκία, μετά τον φονικό σεισμό.

Sayın Başbakan. Tüm

destekleriniz için teşekkür ediyoruz.

İbrahim Kalın (@ikalin1) February 10, 2023

Ο Έλληνας πρωθυπουργός είχε εκφράσει στο twitter την θλίψη του, σημειώνοντας ότι «η Ελλάδα κινητοποιεί τους πόρους της και θα βοηθήσει άμεσα».

Το tweet του πρωθυπουργού αναφέρει: «Βαθιά θλίψη για την καταστροφική καταστροφή του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία. Τα θερμά μας συλλυπητήρια εκφράζουμε στις οικογένειες των θυμάτων και οι σκέψεις μας είναι με όλους τους ανθρώπους που επλήγησαν. Η Ελλάδα κινητοποιεί τους πόρους της και θα βοηθήσει άμεσα».

İçimizi acıyla dolduran görüntüleri, bizi umutla dolduran görüntüler takip ediyor. Kurtarma ekiplerinin insanüstü çabalarına tek kelimeyle saygı duyuyoruz. Yunanlar ve Türkler yan yana, hayat kurtarmak için birlikte savaşıyorlar. Yaptıkları için onlara minnettarız. pic.twitter.com/5qBOjuUznC

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) February 7, 2023



Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευχαριστώ Καλίν, Μητσοτάκη, Ελλάδας, Τουρκία,efcharisto kalin, mitsotaki, elladas, tourkia