«Είπα ότι εγώ δεν πεθαίνω από αυτό, έτσι απλά»: Όταν η Κάτια Νικολαΐδου είχε συγκλονίσει μιλώντςας για τη μάχη με τον καρκίνο

Σε ηλικία 58 ετών έφυγε από τη ζωή η Κάτια Νικολαΐδου με την είδηση του θανάτου της να έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία τη νύχτα της Τετάρτης.

Χωρίς να αγαπάει ιδιαίτερα τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις, πριν από περίπου οκτώ χρόνια, η αείμνηστη ηθοποιός είχε προχωρήσει σε μια εξομολόγηση καρδιάς για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στην κάμερα της εκπομπής «Μία» με την Τατιάνα Στεφανίδου και την δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη.

Τότε, η Κάτια Νικολαΐδου

είχε μιλήσει με θάρρος για την επάρατη νόσο στέλνοντας το πλέον αισιόδοξο μήνυμα στους τηλεθεατές του STAR. «Eίπα ότι εγώ δεν πεθαίνω από αυτό (σ.σ. τον καρκίνο). Αυτό είπα.

Έτσι απλά. Κανένας δεν ξέρει τη δύναμη που κρύβει μέσα του και καλύτερα να μη χρειαστεί να την ανακαλύψει. Το λέω εγώ αυτό, βεβαίως όμως όταν βρισκόμαστε σε τόσο δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσουμε και τόσο κοντά σε τεράστιες δυσκολίες υπάρχουν δυο δρόμοι. Ο ένας είναι να τα εγκαταλείψουμε και ο άλλος είναι να προσπαθήσουμε και να πολεμήσουμε».

«Επειδή εγώ έχω μάθει να είμαι πολεμίστρια και να κερδίζω μάχες, επέλεξα αυτόν τον δρόμο στη ζωή μου. Πάντοτε με πολύ μεγάλη πίστη στο Θεό, πολύ μεγάλη πίστη και δύναμη από τους ανθρώπους που αγαπάω. Την οικογένεια μου, τους φίλους μου, την ανιψιά μου που την λατρεύω».

«Τότε μου έδωσαν πάρα πολύ δύναμη οι άνθρωποι που αγαπώ, οι γονείς μου, ο αδελφός μου, οι φίλοι μου και πολλοί άλλοι άνθρωποι. Και από τον χώρο πάρα πολλοί άνθρωποι με στήριξαν. Γενικώς είμαι ένας τυχερός άνθρωπος» είχε τονίσει, μεταξύ άλλων, η Κάτια Νικολαΐδου σε εκείνη την τηλεοπτική της συνέντευξη.

«Θεωρώ ότι γεννιόμαστε και φεύγουμε μόνοι οπότε πρέπει να αποκτήσουμε τη δύναμη για να σταθούμε σε οποιαδήποτε δυσκολία. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε τους άλλους για δεκανίκι».

πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Είπα, Όταν, Κάτια Νικολαΐδου,eipa, otan, katia nikolaΐdou