Εκλογές – ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας – «Βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα»

Ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε πριν από λίγο στις σημερινές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του διαδόχου του στην ηγεσία του κόμματός.

Η δήλωση του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα,

ο οποίος ψήφισε στην Πλάκα, ήταν η εξής:

«Σήμερα μιλάει η βάση του ΣΥΡΙΖΑ. Τα χιλιάδες μέλη. Το δικό τους “παρών” και το δικό μου, δείχνει ότι βιάστηκαν πολύ όσοι κήρυξαν τον ΣΥΡΙΖΑ απόντα».

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ / ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

«Ουρές» στις κάλπες
Εν τω μεταξύ, ξεπερνά κάθε προσδοκία η συμμετοχή στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη νέου αρχηγού. Όπως μεταδίδεται 250 άτομα ψηφίζουν από νωρίς το πρωί ανά λεπτό και όλα δείχνουν ότι ο τελικός αριθμός όσων ψηφίσουν θα είναι μεγάλος.

Μέχρι τις 16:30 είχαν ψηφίσει πάνω από 96.600 άτομα στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναμένεται να ξεπεράσει τις 100.000. Σήμερα έγιναν μέλη 24.000 άτομα.

Μεγάλη προσέλευση παρατηρείται στα αστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, όπου στα εκλογικά κέντρα σχηματίζονται ουρές. Ιδιαίτερα μεγάλη είναι η προσέλευση και στην Κρήτη.

«Μεγάλη συμμετοχή σε όλη την Ελλάδα για την εκλογή νέας ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», ανέφερε η γραμματέας της ΚΕ του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, σε ανάρτησή της στο Twitter.

«Ψηφίζουμε για έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ψηφίζουμε για να δυναμώσουμε τη φωνή του προοδευτικού κόσμου. Ψηφίζουμε για τη μεγάλη κυβερνώσα Αριστερά», τονίζει η κ. Σβίγκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα