Εκλογές 2023 – Κουτσούμπας: Καλεσμένος στο Roast Cast του Κώστα Μαλιάτση – Ο «γκαντέμης» Μητσοτάκης και οι viral ατάκες

Εκλογές 2023: Λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε καλεσμένος του γνωστού YouTuber, Κώστα Μαλιάτση, σε μια πιο… ανάλαφρη συνέντευξη.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ συζήτησε στο «Road Cast» για τα κλισέ που ακούγονται για τη δράση του κόμματος αλλά και για τις δικές

του viral ατάκες του που κυκλοφορούν εδώ και καιρό.

Παράλληλα, στο τέλος αποκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη χιουμοριστικά «γκαντέμη».

Σχολιάζοντας την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα στο Tik Tok, ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε ότι «τους βάζουν οι επικοινωνιολόγοι τους» και όσον αφορά τις δικές του ατάκες, είπε ότι είναι ατόφιος και ότι όσα λέει τα ανεβάζουν στο ίντερνετ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην έκπληξη που έκανε σε ένα παιδί πηγαίνοντάς του τούρτα για τα γενέθλιά του μαζί με την παρέα του, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ διηγήθηκε όλη την ιστορία, λέγοντας ότι «δεν τα ήξερα τα παιδιά. Δεν τους είχα δει καν, γιατί εμείς ήμασταν σε άλλο σημείο της ταβέρνας.

Ήρθαν οι φίλοι του, μου είπαν ότι είναι μεγάλος φαν, ανάψαμε τα κεράκια και του την πήγαμε. Ο άλλος έμεινε “παγωτό”. Έπεσε γέλιο», είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ αναφέρθηκε και στη ζημιά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Έκανε μεγάλη ζημιά ο ΣΥΡΙΖΑ. Πάρα πολλή μεγάλη ζημιά. Έσπειρε απογοήτευση στον κόσμο, έλεγε πράγματα που ήξερε ότι δεν γινόντουσαν, γιατί αν το ήξερε τότε είναι ανίκανοι να προβλέπουν καταστάσεις. Υποκρίθηκε για να πάρει την εξουσία και αυτό είναι ό,τι χειρότερο», πρόσθεσε.

Απαντώντας στο σχόλιο του Κώστα Μαλιάτση «μην πέσει κανένας κομήτης την επόμενη 4ετία», είπε «είναι και γκαντέμης ο άλλος»…

Ακολουθεί παρακάτω ολόκληρη η συνέντευξη:

Keywords
Τυχαία Θέματα