Ετεοκλής Παύλου: «Μια κυρία μου είπε: καλά εσύ δυο μέτρα άντρας δεν ντρέπεσαι να λες τα κάλαντα;»

Ο Ετεοκλής Παύλου μοιράστηκε σήμερα (28/11) μια αστεία ιστορία Χριστουγέννων με τους τηλεθεατές του Breakfast@Star.

Συγκεκριμένα, ο οικοδεσπότης της πρωινής εκπομπής, με αφορμή όσα είπε ο Φάνης Μουρατίδης το μεσημέρι της Δευτέρας (27/11) στην Ελένη Μενεγάκη για τα κάλαντα των γιορτών, θέλησε να αποκαλύψει την δική του προσωπική εμπειρία.

«Γρήγορο story, επειδή είπαμε για επιχειρηματικό μυαλό. Όταν ήμουνα μικρός και έλεγα τα κάλαντα,

τι έκανα; Πήγαινα σε πολυκατοικίες, ανέβαινα τις σκάλες, ήμουν μόνος μου στην πόρτα και εκεί που ήταν η στριφογυριστή σκάλα είχα τρανζιστοράκι μέσα σε κατσαρολίτσα που έπαιζε κάλαντα», περιέγραψε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Έκανα ότι είχα ορχήστρα μαζί μου, ότι έχω καμιά 20αριά άτομα. Πατούσα το play και με το που έλεγα εγώ τα κάλαντα, άρχιζαν τρομπόνια, φυσαρμόνικες, πιάνα!», συμπληρώνει ο παρουσιαστής του Star.

«Και το χαρτζιλίκι ήταν αντίστοιχο, γιατί ο κόσμος νόμιζε ότι είμαστε 40 άτομα ορχήστρα από κάτω και ντρεπόντουσαν», είπε στη συνέχεια ο Ετεοκλής Παύλου.



«Κι εγώ έτσι σταμάτησα, είχα νιώσει άσχημα. Στους γονείς μου όμως ακόμα τα λέω. Αυτό δεν σταματάει ποτέ», παραδέχθηκε η Ελένη Χατζίδου.

«Και πώς σταμάτησα να τα λέω; Όταν μια μέρα μου άνοιξε την πόρτα μία κυρία και μου είπε: καλά εσύ δεν ντρέπεσαι δυο μέτρα άντρας να λες τα κάλαντα; Και από τότε δεν ξαναπήγα ποτέ», κατέληξε ο Ετεοκλής Παύλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ετεοκλής Παύλου, Μια,eteoklis pavlou, mia