Φώφη Γεννηματά: Σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ στο Α’ Νεκροταφείο για τα 2 χρόνια από τον θάνατό της – Δείτε εικόνες

Μέσα σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα (25/10) το τρισάγιο στη μνήμη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά, για τη συμπλήρωση δύο χρόνο από το θάνατο της στο Α' Νεκροταφείο.

Τόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης όσο το σύνολο της Κ.Ο του κόμματος αλλά πλήθος στελεχών έδωσαν το παρών, όπως βεβαίως και ο σύζυγος της, Ανδρέας Τσούνης.

Παρόντες επίσης ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου,

ο Απόστολος Πόντας ο Μανώλης Όθωνας, ο Χρήστος Πρωτόπαππας, ο Παναγιώτης Βλάχος, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Παύλος Χρηστίδης, ο Νίκος Σαλαγιάννης, καθώς και άλλοι στενοί της συνεργάτες.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι «τιμούμε μια σπουδαία γυναίκα, αγωνίστρια, παράδειγμα αποφασιστικότητας και αφοσίωσης στους κοινούς μας αγώνες για Δημοκρατία και αξιοπρέπεια.

Τιμούμε μια άξια συντρόφισσα, που και σήμερα εμπνέει με την τόλμη και το θάρρος που επέδειξε σε δύσκολες και για την ίδια και για την παράταξή μας .

Παρακαταθήκη για όλους μας και για αγώνες νέους.

Τιμούμε τις προσπάθειες της για να ξανακάνουμε την παράταξη μας , το ΠΑΣΟΚ, δυνατό και χρήσιμο για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Τιμούμε μια καλή φίλη, τη Φώφη Γεννηματά».

Την συμβολή της στην ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ είχε εκθειάσει νωρίτερα ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στη συνέχεια ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου κατευθύνθηκαν στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου όπου άφησαν λίγα λουλούδια.

Δείτε εικόνες και βίντεο:



Keywords
Τυχαία Θέματα
Φώφη Γεννηματά, Σύσσωμο, ΠΑΣΟΚ, Α Νεκτροταφείο, – Δείτε,fofi gennimata, syssomo, pasok, a nektrotafeio, – deite