Φωκίδα: «Θα με σκότωνε εκείνος…» λέει ο 38χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του και περιπλανιόταν για μέρες χωρίς νερό και φαγητό

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η πατροκτονία στη Φωκίδα όπου ένας 38χρονος σκότωσε τον πατέρα του χτυπώντας τον με πέτρα.

Ο 38χρονος που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση το μεσημέρι της Τρίτης, μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ξημερώματα Τετάρτης ο 38χρονος είχε βγει εκτός δρόμου με το αυτοκίνητό του στον δρόμο Τυμφρηστού – Καρπενησίου.

Ο ίδιος είχε πάει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες με τις εξετάσεις να βγαίνουν καθαρές και τους γιατρούς να του δίνουν εξιτήριο.

Ο 65χρονος

πατέρας του πήγε μέχρι τη Λαμία για να τον παραλάβει από το νοσοκομείο και μαζί ξεκίνησαν να ταξιδεύουν πίσω στην Άρτα.

Όμως από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους.

Σύμφωνα με το MEGA μετά την αποτρόπαια πράξη του ο 38χρονος φέρεται να περιπλανιόταν στην περιοχή με το αυτοκίνητο εωσότου έμεινε από βενζίνη. Τότε κατέφυγε με τα πόδια στο ποιμνιοστάσιο όπου τελικά εντοπίστηκε.

Ο 38χρονος ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα του, γράφοντας έτσι τον τραγικό επίλογο στην υπόθεση της διπλής εξαφάνισης πατέρα και γιου.

«Ήθελε να με σκοτώσει ο πατέρας μου και μετά να αυτοκτονήσει. Μου επιτέθηκε. Φοβήθηκα και προσπάθησα να προστατεύσω τον εαυτό μου. Τον χτύπησα με μια πέτρα στο κεφάλι. Μετά κατάλαβα ότι είχε πεθάνει», δήλωσε ο 38χρονος πατροκτόνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φωκίδα, 38χρονος,fokida, 38chronos