Φωτιά στο Κρανίδι: Η στιγμή που το πολυτελές ξενοδοχείο παραδίδεται στις φλόγες- Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Μαίνεται μέχρι αυτή την ώρα, η πύρινη κόλαση στην Αργολίδα. Η πυρκαγιά που ξεκίνησε από το απόγευμα της Δευτέρας (04/07) παραμένει ανεξέλεγκτη απειλώντας σπίτια και ξενοδοχειακές μονάδες. Το βίντεο που ακολουθεί και δείχνει πολυτελές ξενοδοχείο στην περιοχή να τυλίγεται στις φλόγες, μέσα σε λίγα λεπτά, πραγματικά συγκλονίζει!

Παρά το γεγονός ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν πριν πέσει το σκοτάδι να περιορίσουν το μέτωπο, μια αναζωπύρωση κοντά σε ξενοδοχείο της περιοχής ήταν αρκετή για να προκαλέσει… κόλαση επί γης.

Οι εικόνες και τα βίντεο που βλέπουν το φως

της δημοσιότητας είναι πραγματικά συγκλονιστικά, με τις πύρινες γλώσσες να τυλίγουν το ξενοδοχείο και να προκαλούν ολοκληρωτική καταστροφή σε εγκαταστάσεις.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για εμπρησμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του argolida24.gr λίγα λεπτά πριν ξεσπάσει η μεγάλη πυρκαγιά στο δάσος δίπλα από το ξενοδοχείο, είχαν εκδηλωθεί άλλες δύο παράλληλα σε εγκαταλειμμένες οικίες εντός οικισμών της περιοχής.

Με αυτόν τον τρόπο, οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού κλιμακίου διασπάστηκαν έως την πλήρη κατάσβεση των πρώτων πυρκαγιών που είχε ως αποτέλεσμα την δικαιολογημένη καθυστέρηση τους στο σημείο.

Όλα αυτά, όπως αναφέρει το aroglida24.gr, θα τα εξετάσει η αρμόδια υπηρεσία και θα αποφανθεί.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα, ανήκει σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ξενοδοχείων παγκοσμίως και φιλοξενεί  επισκέπτες υψηλού οικονομικού κύρους.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Πηγή: newsbomb.gr / argolida24.gr 

Keywords
Τυχαία Θέματα