Φώτης Σεργουλόπουλος-Τα καρφιά για τον Ηλία Ψινάκη: «Μπορώ να είμαι μάνατζερ, δείξε γυναίκα, βγάλε να φανεί το μπούστο σου»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ως μάνατζερ στην τηλεόραση, συμβούλεψε την Τζένη για το πώς πρέπει να δείχνει τον εαυτό της στην σχετική στήλη του Πρωίαν σε είδον, Ρόμπες.

Φυσικά, το σκετσάκι ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές, είχε ξεκάθαρο υπονοούμενο για τον ντόρο που υπήρξε τις τελευταίες ημέρες με τον Ηλία Ψινάκη και την κίνηση που είχε κάνει στο παρελθόν προς την Κατερίνα Λιόλιου να της κατεβάσει το μπούστο.

Τ.Μ.: Δεν πιστεύεις ότι πρέπει να βρω μάνατζερ;

Φ.Σ.: Επιτέλους έρχεσαι στα λόγια μου. Εγώ μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό. Έχω πείρα και γνωρίζω από τηλεόραση εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εννοείται ότι μπορώ να είμαι μάνατζερ. Τόσο καιρό τι κάνω; Σε κάνω άνθρωπο να μπορέσεις να λάμψεις.

Τ.Μ.: Θέλω να δείξω τα πτυχία, τις σπουδές μου, τον ωραίο μου λόγο, τη γυναίκα που είμαι σήμερα.

Φ.Σ.: Δεν βλέπω τη γυναίκα που είσαι. Βλέπω πτυχία. Βγάλε λίγο έτσι να φανεί το μπούστο σου. Θα δείξεις γυναίκα, να δείξεις λίγη σάρκα. Τηλεόραση, εικόνα. Γελώ με την πατριαρχία που λες. Ανέβασε πόδι. Και όταν βγαίνεις έξω, μη μιλάς πολύ. Είσαι μία γυναίκα.

Τ.Μ.: Η εικόνα είναι μόνο το γυμνό; Δεν το καταλαβαίνω.

Φ.Σ.: Έλα στον παλιό που ξέρει να τα κάνει αυτά τα πράγματα.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Φώτης Σεργουλόπουλος-Τα, Ηλία Ψινάκη, Μπορώ,fotis sergoulopoulos-ta, ilia psinaki, boro