Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Έχει συμβεί οι κόρες μου να μου πουν πράγματα που μ’ έκαναν να αισθανθώ άβολα

Στην καλλιτεχνική μουσική πορεία των δυο του κοριτσιών καθώς και την μεταξύ τους σχέση αναφέρθηκε, με τρυφερότητα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης όταν συνάντησε την Τζένη Θεωνά το απόγευμα της Κυριακής στην εκπομπή “Μαμα-δες” της ΕΡΤ.

“Έχω αγαπημένο τραγούδι από τις Σκιαδαρέσες και τώρα προσπαθώ να φτιάξω το Τοπ 10, τους το υποσχέθηκα. Αυτή τη στιγμή το αγαπημένο μου είναι το “Αμφιβάλλω” αλλά αλλάζουν αυτά.

Έχω πάθει μεγάλο κόλλημα, δηλαδή με ταλαιπωρούν, ξαπλώνω το βράδυ και τραγουδάω τα τραγούδια τους και

δεν μπορώ να κοιμηθώ.

Μου έχουν κολλήσει κάποιοι στίχοι και με βασανίζουν τη νύχτα! Δηλαδή δεν το θέλω, λέω “σταμάτα, μην το τραγουδάς άλλο για να κοιμηθείς” αλλά με έχει στοιχειώσει” τόνισε αρχικά ο ηθοποιός.

“Συζητάμε μαζί και θα μου πουν διάφορα πράγματα. Δεν ξέρω, βέβαια, εάν μου τα εμπιστεύονται όλα, μπορεί να υπάρχουν πράγματα που δεν μου τα εμπιστεύονται αλλά γενικά συζητάμε.

Και μου έχουν πει άβολα πράγματα και έχουν κάνει άβολα πράγματα, έχω εκφράσει την αμηχανία μου και έχουν καταλάβει ότι… αυτό ήταν μάλλον πάρα πολύ για τον μπαμπά και πρέπει να το περιορίσουμε λίγο”.

“Κάποια στιγμή δηλαδή λέω “συγνώμη, αλλά δεν μπορώ όλα πια και δεν τα αντέχω όλα, λυπηθείτε με”. Το καταλαβαίνω, ξέρω αλλά αφήστε με και να μην ξέρω κάποια πράγματα” υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στη νέα του συνέντευξη.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Έχει,gerasimos skiadaresis, echei