Για ένα συμμετρικό πρόσωπο….αυτές είναι οι ανώδυνες πλαστικές επεμβάσεις!

Η σύγχρονη εποχή προωθεί αυτό το πρότυπο και είναι αναμενόμενο, ειδικά ο γυναικείος πληθυσμός, να θέλει να πλησιάσει ή να πετύχει με ακρίβεια το ιδανικό περίγραμμα προσώπου, την ιδανική απόσταση του στόματος από τα μάτια και το πιγούνι, το ιδανικό σχήμα μύτης συμπεριλαμβανομένων και των αυτιών στο πλαίσιο αυτό της αρμονίας.

Ανώδυνη ρινοπλαστική

Η στραβή μύτη μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία και εκτός από αισθητικά προβλήματα να επιφέρει και πολλά λειτουργικά προβλήματα, τα οποία δεν διορθώνονται παρά μόνο μετά από χειρουργική επέμβαση.

Τα σύγχρονα δεδομένα στην

πλαστική χειρουργική προσφέρουν τη δυνατότητα κάποιος να χειρουργηθεί ανώδυνα με την καινοτομία που χαρίζει η ρινοπλαστική με laser χωρίς νυστέρι ώστε να έχει γρήγορη επάνοδο στις καθημερινές δραστηριότητες.

Η διακριτική βελτίωση της μύτης και παράλληλα ο ευθειασμός ενός στραβού διαφράγματος είναι μέσα στις άμεσες υποχρεώσεις του χειρουργού. Τα laser βοηθούν, ώστε η διαδικασία της επέμβασης να είναι πολύ εύκολη και να μην χρειάζεται ο ασθενής να υποβληθεί σε ταλαιπωρία.

Η συμβολή των Laser στη Ρινοπλαστική

Είναι ευρεία η χρήση τους στην χρήση χειρουργική των ρινικών κογχών. Με τη χρήση laser είναι σημαντικό το ότι μειώνεται ο κίνδυνος της αιμορραγίας και φυσικά είναι πολύ εύκολη η ανάρρωση.

Ωτοπλαστική, για μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Στα πλαίσια ενός συμμετρικού προσώπου και τα πεταχτά αυτιά μπορεί να χαλάσουν την εικόνα του, ειδικά στα αγόρια που έχουν κοντά μαλλιά και τα χαρακτηριστικά τους είναι ευκρινέστερα.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, το πρόβλημα διορθώνεται με μία απλή επέμβαση, η οποία προτείνεται να γίνει πριν πάει το παιδί σχολείο. Η αναισθησία είναι τοπική ή γενική, ανάλογα με την περίπτωση. Μετά την επέμβαση θα χρειαστεί να τοποθετήσει μία ταινία που θα εφάπτεται στα αυτιά του.

Επιτυχία στην πλαστική αυτιών έχουμε όταν δεν καταστρέφεται η ανατομία του αυτιού.

Η επιστήμη της αισθητικής ιατρικής προσφέρει συνεχώς καινοτόμες, πιο ανώδυνες λύσεις, ώστε να βελτιώσετε την εικόνα σας. Ευχαριστούμε για την επιστημονική συμβολή στο άρθρο τον χειρουργό ΩΡΛ κ Παναγιώτη Κόλλια, Υπεύθυνο τμήματος Λειτουργικής Ρινοπλαστικής ΩΡΛ Athens Clinic, εξειδικευμένο στη ρινοπλαστική και την ωτοπλαστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα