Γιάννος Περλέγκας: «Δεν μπορώ να πω με ευκολία αν είμαι άθεος ή ένθεος»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννος Περλέγκας στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με αφορμή τη συμμετοχή στη σειρά «Προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha.

Μεταξύ άλλων, δε, ο Γιάννος Περλέγκας μίλησε για την τηλεοπτική του διαδρομή, την σχέση με την πίστη καθώς και το μεγάλωμα της κόρης του.

Ειδικότερα, ο Γιάννος Περλέγκας σημείωσε χαρακτηριστικά

πως «η τηλεόραση με φόβιζε με έναν τρόπο γιατί, όντας μαθημένος στη μεγάλη προετοιμασία και μη έχοντας αυτοπεποίθηση για αυτό που κάνω, πίστευα πως δεν θα ανταποκριθώ στους χρόνους που απαιτεί».

«Δεν μπορώ να πω με ευκολία αν είμαι άθεος ή ένθεος. Ένα κομμάτι μου, επειδή έτσι ήταν και η οικογένεια μου όπως και των περισσοτέρων, έχει πολύ έτοιμο το «Παναγία μου» και το «Χριστέ μου» σε διάφορες στιγμές. Επίσης, στην Ελλάδα το έχουμε κάπως μέσα μας αυτό το πράγμα ό,τι και να λέμε. Δεν είναι κάτι που πετιέται».

«Στο αυτοτιμωρητικό έμαθα. Αυτό το παράδειγμα είχα, αυτό το παράδειγμα ακολούθησα και τώρα, εδώ και 11 χρόνια που είμαι γονιός, πάλι υποχωρητικός είμαι και όχι της τιμωρίας. Προσπαθώ να μην μεταδίδω βάρος στην κόρη μου. Αυτό το βάρος που έχω εγώ, προσπαθώ να μην της το κάνω» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιάννος Περλέγκας στην ψυχαγωγική εκπομπή



Keywords
Τυχαία Θέματα