Γιατί o Μητσοτάκης απαγόρευσε στους υπουργούς του να έχουν στο κινητό τους το TikTok

Στην επικοινωνία του με τους νέους ανθρώπους, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega και την Ελεονώρα Μελέτη το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αναφερόμενος στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε, πως έχει απαγορεύσει στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου να το έχουν στα κινητά τους, χωρίς αυτό να σημαίνει

ότι δεν μπορεί να αξιοποιηθεί η εφαρμογή για την επαφή με τα νεανικά κοινά.

«Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα κανάλια που χρησιμοποιούν οι νέοι» τόνισε και αναφέρθηκε στο TikTok, το οποίο και ο ίδιος χρησιμοποιεί αναρτώντας βίντεο.

«Το βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον, πάρα πολύ διαδραστικό, και πάρα πολύ ειλικρινές. Μου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνώ αδιαμεσολάβητα μαζί τους», συνέχισε ο πρωθυπουργός.

«Ξέρετε το TikTok είναι ένα εργαλείο το οποίο έχει πολύ μεγάλη δύναμη. Γεννά και πολλά ερωτηματικά, διότι είναι ένας αλγόριθμος που αναπτύχθηκε στην Κίνα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ως δημόσια πρόσωπα πώς αξιοποιούμε τέτοια εργαλεία. Στο δικό μου κινητό, δεν έχω την εφαρμογή και έχω απαγορεύσει και σε όλα τα μέλη του υπουργικού μου συμβουλίου να την έχουν», είπε ακόμη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα