Η Chiquita υποστηρίζει τον αγώνα «Spartan Race»

Η Chiquita μπανάνα υποστήριξε υπερήφανα τον αγώνα Spartan Race που πραγματοποιήθηκε στην ιστορική πόλη της Σπάρτης από τις 3 έως τις 5 Νοεμβρίου.

Η πλατεία και οι δρόμοι της Σπάρτης πλημμύρισαν από μια μεγάλη πολύχρωμη ομάδα αθλητών – μαχητών του Spartan Race 2023. Άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών έφτασαν από όλες τις γωνιές της γης και συμμετείχαν στον αγώνα.

Το Spartan Race

είναι η κορυφαία διοργάνωση αγώνων με εμπόδια στον κόσμο, με περισσότερους από 200 αγώνες που διοργανώνονται κάθε χρόνο, σε 42 χώρες και 5 ηπείρους, με περισσότερους από 1.000.000 συμμετέχοντες. Είναι ο πρώτος αγώνας του είδους του, που προσφέρει ατομική χρονομέτρηση, παγκόσμια κατάταξη και ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές να δοκιμαστούν σε διαφορετικούς αγώνες σε όλο τον κόσμο.

Οι αθλητές ξεκινούν από την Αρχαία Σπάρτη και ακολουθούν τις καθορισμένες διαδρομές, στις όχθες του Ευρώτα και στους ελαιώνες των λόφων γύρω από την πόλη, που αναδεικνύουν την ιστορία και τον φυσικό πλούτο της περιοχής, απολαμβάνοντας την όμορφη θέα ολόκληρης της κοιλάδας της Σπάρτης και του Ταΰγετου.

Η συνεργασία μεταξύ της Chiquita και του Spartan Race ανέδειξε την κοινή δέσμευση για την προώθηση της υγείας, της ευεξίας και των πλεονεκτημάτων ενός ενεργού τρόπου ζωής. Ως αναπόσπαστο μέρος του Spartan Race, η Chiquita Μπανάνα παρείχε στους συμμετέχοντες νόστιμες και γεμάτες θρεπτικά συστατικά μπανάνες Chiquita, την τέλεια πηγή φυσικής ενέργειας για να τροφοδοτήσουν τις εντυπωσιακές αθλητικές τους προσπάθειες. Αυτές οι νόστιμες μπανάνες όχι μόνο συμπλήρωσαν το πνεύμα των Spartans, αλλά και ενίσχυσαν τη σημασία της υγιεινής διατροφής στη ζωή κάθε αθλητή.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Chiquita, επισκεφτείτε τα www.chiquita.gr ή τις σελίδες μας σε Instagram και Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Chiquita,Spartan Race