Η αποκάλυψη της Μαρίας Αναστασοπούλου για τη γνωριμία με τον σύντροφό της: «Δεν συμπαθιόμασταν στην αρχή καθόλου»

Εννέα χρόνια σχέσης μετρούν πλέον η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιάννης Κολοκυθάς.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο youtube, αποκαλύπτοντας το τι συνέβη στην αρχή της γνωριμίας της με τον δημοσιογράφο, με τον οποίο επί σειρά ετών συνεργάζονταν στον ΣΚΑΙ.

«Δεν είχα δεύτερες σκέψεις για το αν θέλω να είμαι με τον Γιάννη λόγω του κοινού μας επαγγέλματος. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ούτε το πάλεψε πολύ. Ήρθε. Συνεργαστήκαμε

και ήρθε. Δεν συμπαθιόμασταν στην αρχή καθόλου. Αντιπαθούσαμε σφόδρα ο ένας τον άλλον» αποκάλυψε η δημοσιογράφος του Ant1.

«Δηλαδή εκείνος σκεφτόταν, “ωραία, τι θα σε κάνουμε εσένα τώρα; Θα κάνουμε εκπομπή μαζί σου, μάλιστα” κι εγώ έβλεπα έναν άνθρωπο πάρα πολύ σοβαρό, πάρα πολύ προσηλωμένο. Δέσαμε πάρα πολύ στη δουλειά, δηλαδή ήταν σαν να συνεργαζόμασταν πάρα πολλά χρόνια στην πορεία. Είχε πάει πάρα πολύ καλά αυτό το εγχείρημα και μετά δέσαμε και αλλιώς» συνέχισε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Σε ερώτηση για το αν ακούστηκαν αρνητικά σχόλια για το γεγονός ότι ο σύντροφός της ήταν για χρόνια προϊστάμενός της, απάντησε:

«Όταν ήρθε ο Γιάννης τότε στον ΣΚΑΪ, εγώ ήμουν εκεί ήδη 10 χρόνια. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει και το οτιδήποτε. Το να πνίξεις κάτι που θέλεις να συμβεί επειδή αυτό έτυχε να συμβεί μέσα στον χώρο εργασίας σου… Σε εμάς αυτό δε δημιούργησε κανένα πρόβλημα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 12′ 20:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρίας Αναστασοπούλου, Δεν,marias anastasopoulou, den