Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δημοσίευσε νέα φωτογραφία χωρίς την προστατευτική μάσκα

Αφορμή, στάθηκε το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές», όπου η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο πρωινό στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρισκόταν η εργασία της.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο που τράβηξε η φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη, έχει κοινοποιήσει και ο Σταύρος Θεοδωράκης στο instagram

γράφοντας:

«Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;”, με ρώτησε ένας φίλος. Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές. Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα. Αφού μάζεψε τα κομμάτια της – με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας – έκανε ξανά ντου στην ζωή. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια. Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, για να γνωρίσετε τις άγνωστες πλευρές της Ιωάννας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Σταύρος Θεοδωράκης (@stavrostheodorakis)

Xθες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανάρτησε την πρώτη της φωτογραφία χωρίς μάσκα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε.

Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση.

Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα.

Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα «την αποκάλυψη της Ιωάννας» όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα