Η μυστηριώδης ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον και η μεγάλη ουλή από χειρουργείο στο κεφάλι

Θορυβημένη είναι η Βρετανία από τα νέα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, που νοσηλεύεται για τρίτη ήμερα σε ιδιωτική κλινική μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, όπως ανακοίνωσε το Μπάκιγχαμ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά από χειρουργική επέμβαση και ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργείο την επόμενη εβδομάδα.

Η Κέιτ θα αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντα για μήνες μετά από χειρουργική επέμβαση για μια απροσδιόριστη αλλά μη σχετιζόμενη με

καρκίνο πάθηση της κοιλιάς.

Η καλοήθης πάθηση του προστάτη του βασιλιά θα αντιμετωπιστεί την επόμενη εβδομάδα.

Οι ανακοινώσεις και για τους δύο έγιναν μέσα σε δύο ώρες η μία μετά την άλλη το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία των ανώτερων βασιλικών προσώπων είναι συνήθως ένα καλά φυλασσόμενο μυστικό και ανακοινώνονται στο κοινό μόνο σε περιορισμένες περιπτώσεις, οπότε η απόφαση να ανακοινωθούν και οι δύο μέσα σε μία ημέρα ήταν εντυπωσιακή.

Περίπου στις 14:00 ώρα Ελλάδας, το παλάτι του Κένσινγκτον γνωστοποίησε ότι η πριγκίπισσα εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο κεντρικό Λονδίνο την Τρίτη για μια επέμβαση και αναρρώνει εκεί.

Είναι κατανοητό ότι η πριγκίπισσα είναι καλά, αλλά αναμένεται να περάσει έως και δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο και να μην εμφανιστεί δημόσια μέχρι μετά το Πάσχα, καθώς συνεχίζει την πολύμηνη ανάρρωσή της.

Είναι σαφές από το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να αναρρώσει και το ύφος της δήλωσης του παλατιού ότι η κατάστασή της είναι σοβαρή, αν και τονίστηκε ότι η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη και επιτυχής.

Το παλάτι ζήτησε επίσης να γίνει σεβαστό το ιατρικό απόρρητο για την πριγκίπισσα, προσθέτοντας: «Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της».

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα αποσυρθεί επίσης από τα βασιλικά του καθήκοντα τις επόμενες εβδομάδες για να είναι μαζί με τη σύζυγό του και τον πρίγκιπα Γεώργιο, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σαρλότ, 8 ετών, και τον πρίγκιπα Λούη, 5 ετών.

Λιγότερο από 90 λεπτά αργότερα, δημοσιεύτηκε μια ξεχωριστή ανακοίνωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, η οποία αποκάλυπτε ότι ο βασιλιάς χρειάζεται μια «διορθωτική επέμβαση» την επόμενη εβδομάδα για προστάτη.

Η κατάσταση είναι κοινή στους ηλικιωμένους άνδρες και δεν είναι καρκινική. Υπενθυμίζεται ότι ο βασιλιάς έκλεισε τα 75 του χρόνια τον Νοέμβριο.

Πηγή: ΕΡΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέιτ Μίντλετον,keit mintleton