Ηλίας Κανέλλης για Δένδια: «Άλλος ένας πατριδοκάπηλος που την ψώνισε και θα τον πληρώσουμε»

Μία ανάρτηση που προκάλεσε αίσθηση έκανε στον λογαριασμό του στο facebook ο δημοσιογράφος Ηλίας Κανέλλης.

«Δένδιας. Άλλος ένας πατριδοκαπηλος που την ψώνισε και θα τον πληρώσουμε» έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται ότι σε διπλωματικό επεισόδιο εξελίχθηκε σήμερα η επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στη Λιβύη. Αρχικά η Τρίπολη δεν ήταν στο πρόγραμμα του ταξιδιού του κ. Δένδια

στη Λιβύη αλλά ο προορισμός ήταν η Βεγγάζη. Η παραμονή της επίσκεψης τροποποίησε το πρόγραμμα και μετά από αίτημα του επικεφαλής του τριμελούς μεταβατικού προεδρικού συμβουλίου Μοχάμεντ Μένφι, ο οποίος είναι εγκεκριμένος από τον ΟΗΕ, ο Νίκος Δένδιας μετέβη στη Λιβύη ώστε να συναντήσει αποκλειστικά τον ίδιο.

Μόλις ο Έλληνας ΥΠΕΞ έφτασε στο αεροδρόμιο της Τρίπολης ενημερώθηκε πως θα τον υποδεχόταν η ΥΠΕΞ της κυβέρνησης της Λιβύης Νάιλα Μανγκούς, που υπέγραψε το μη αναγνωρισμένο σύμφωνο με την Τουρκία, κάτι το οποίο ο υπουργός δεν γνώριζε. Μόλις ο Νίκος Δένδιας έμαθε την παρουσία της στο αεροδόμιο αρνήθηκε να κατέβει από το αεροπλάνο και ζήτησε να αποχωρήσει με προορισμό τη Βεγγάζη για να συνεχίσει την προγραμματισμένη του επίσκεψη.

Δείτε την σχετική ανάρτηση που έκανε ο Ηλίας Κανέλλης:

Keywords
Τυχαία Θέματα