Ηλιούπολη: «Ο προπονητής Τάε Κβο Ντο πήγαινε αθλήτριες σπίτι του πολλά χρόνια- Όταν χώρισε, πήρε καραμπίνα και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει»

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ένας γείτονας και συνάδελφος του προπονητή Ταε Κβο Ντο, που κατηγορείται για τον βιασμό ανηλίκων επί σειρά ετών μέσα στο γυμναστήριό του στην Ηλιούπολη, λέγοντας ότι είχε μια ακραία συμπεριφορά όταν χώρισε με τη σύζυγό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

O γείτονας του προπονητή Ταε Κβο Ντο στην

Ηλιούπολη δήλωσε μεταξύ άλλων ότι όταν ο κατηγορούμενος χώρισε με την πρώην σύζυγό του, έσπασε όλο το σπίτι και άρπαξε μια καραμπίνα, ανέβηκε στην ταράτσα και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

«Ένας αστυνομικός πως τον αφήνει να έχει μια σχολή που πηγαίνουν παιδιά;», ρωτάει ο γείτονας του προπονητή Ταε Κβο Ντο για το περιστατικό στο παρελθόν.

Ακόμη, ο γείτονας δήλωσε στις κάμερες ότι τα τελευταία 10 και πλέον χρόνια παρατηρούσε ότι ο 44χρονος πήγαινε με αθλήτριες σπίτι του.

«Αν χρειαστεί, θα καταθέσω», δήλωσε επίσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλιούπολη, Τάε Κβο Ντο,ilioupoli, tae kvo nto