Ιωάννα Μαλέσκου: Τέλος από τον ΣΚΑΪ η παρουσιάστρια

Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, έπειτα από δυο σεζόν στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου.

Όπως ανέφερε η εκπομπή Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη, η Ιωάννα Μαλέσκου πραγματοποίησε συνάντηση με τον ΣΚΑΪ, αλλά οι συζητήσεις δεν απέδωσαν.

Αυτό που της ανακοινώθηκε ήταν ότι με το τέλος

της σεζόν πρόκειται να αποδεσμευτεί από τις υποχρεώσεις της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου φέρεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον τηλεοπτικό σταθμό Open τις προσεχείς ημέρες, ενώ, δεν λείπουν και οι φήμες που παρουσιάζουν την ίδια να βρίσκεται πολύ κοντά συμφωνία με τον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Την περασμένη εβδομάδα, η Ιωάννα Μαλέσκου είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και είχε απαντήσει σχετικά με την παρουσίαση του ριάλιτι “Love Island”.

«Βρήκα αυτό που θέλω. Θέλω την ηρεμία μου. Μου αρέσει να τα έχω όλα σε μια ισορροπία. Αυτό το “Love Island” όταν το ακούς είναι κάτι που σκέφτεσαι αμέσως την Ιωάννα; Τι σχέση έχει το “Love it” με αυτό; Να κάνω ένα οδοιπορικό, να πάω σε ένα ωραίο τοπίο να σου πω “ναι” Δεν θα παρουσίαζα το Love Island γιατί δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου, γιατί δεν είμαι εγώ και γιατί αλλιώς έχω φανταστεί τον εαυτό μου. Προχωρημένη είμαι απλά σε άλλα θέματα. Δεν με ρώτησε κανείς αν ισχύει. Εσύ είσαι ο πρώτος μήπως είσαι και ο τελευταίος; Δεν είμαι εγώ για το “Love Island” με κανέναν τρόπο. Είμαι εδώ όμως για να μεταφέρω ευχάριστες ειδήσεις εφόσον μου ζητηθεί» είχε πει χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα