ΗΠΑ-Βίντεο σοκ: Η στιγμή της φονικής επίθεσης ενός αλιγάτορα σε μια 85χρονη γυναίκα και τον σκύλο της

Στη Φλόριντα των ΗΠΑ σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες τραγικό περιστατικό με θύμα μια 85χρονη γυναίκα. Η άτυχη γυναίκα, ονόματι Γκλόρια Σερτζ, δέχθηκε επίθεση από έναν αλιγάτορα κατά την διάρκεια βόλτας με το σκυλάκι της.

Το χρονικό της επίθεσης καταγράφηκε σε βίντεο και κάνει το γύρω του διαδικτύου. Την ίδια στιγμή, συγκλονίζει και η τηλεφωνική επικοινωνία μιας γυναίκας με την αστυνομία.

Η γυναίκα ήταν παρούσα στο σημείο της επίθεσης, ωστόσο δεν κατάφερε να σώσει το θύμα. Πώς θα μπορούσε άλλωστε;

Σύμφωνα

με τα όσα είπαν οι αρχές, ο αλιγάτορας είχε μήκος 3 μέτρα και ζυγίζει περίπου 300 κιλά.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, το άγριο ζώο βγήκε από το νερό και χτύπησε την Σερζ, ενώ αρχικός του στόχος ήταν ο σκύλος που έφτασε πάρα πολύ κοντά στην όχθη. Με το που έγινε η επίθεση, η ηλικιωμένη τρόμαξε, έπεσε στο έδαφος και ο αλιγάτορας την τράβηξε μέσα στην λίμνη.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης έφεραν στη δημοσιότητα και τα δραματικά τηλεφωνήματα στην αστυνομία: «Θεέ μου, ο αλιγάτορας την έπιασε. Ένας αλιγάτορας άρπαξε μία γυναίκα».

Το τηλεφώνημα στις αρχές
«Πόσο μεγάλος είναι;» ακούγεται να ρωτάει η αστυνομικός που απάντησε στο τηλεφώνημα. «Είναι τεράστιος, δεν έχω κάτι να τη φτάσω» απαντά η έντρομη γειτόνισσα της 85χρονης που έγινε αυτόπτης μάρτυρας του σοκαριστικού περιστατικού.

Περιγράφοντας το περιστατικό η γυναίκα λέει «ο αλιγάτορας άρπαξε το σκυλί και πήρε μαζί του τη γυναίκα». «Είναι ζωντανή;» ρωτά ξανά ο αστυνομικός με τη φίλη της ηλικιωμένης να λέει «ναι είναι ζωντανή, την πήρε μαζί του».

«Θυμάμαι ότι ανέβηκε στην επιφάνεια και έπαιρνε ανάσες. Της είπα να κολυμπήσει προς ένα θαλάσσιο ποδήλατο και μου απάντησε: δεν μπορώ, ο αλιγάτορας με κρατάει», αφηγήθηκε η γειτόνισσα, η 77χρονη Κάρολ, όπως μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι WPBF.

«Ήταν σίγουρα ένας αγώνας. Τον πιάσαμε στο κάτω μέρος. Δεν βγήκε ποτέ στην επιφάνεια. Έμεινε κάτω όλη την ώρα. Μπορέσαμε να του βάλουμε ένα δεύτερο γάντζο και μια σκληρή γραμμή για να τον σηκώσουμε» είπε ο παγιδευτής που ανέλαβε να θανατώσει τον αλιγάτορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ-Βίντεο, 85χρονη,ipa-vinteo, 85chroni