Ηράκλειο: Τα πρώτα λόγια της 33χρονης που εγκατέλειψε τα τρία παιδιά της – «Τους είπα να καθίσουν λίγο μόνα»

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν τα πρώτα λόγια της 33χρονης μητέρας, που άφησε μόνα τα τρία ανήλικα παιδιά της, εκ των οποίων το ένα παραπληγικό, στο σπίτι για δύο μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια, συνελήφθη και καταδικάστηκε για έκθεση από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

«Το παραπληγικό, όπως το αποκαλούν, το συνηθίζει αυτό, δηλαδή να φωνάζει. Όταν έφυγα, δεν ήταν έτσι το σπίτι, το είχα αφήσει τέλειο, γιατί

τα παιδιά ήταν στο σχολείο. Πήρα εξ αρχής, από την πρώτη μέρα που ήρθα να καθαρίσω το σπίτι και υπέγραψα το συμφωνητικό, πήρα τον (….) που είναι ΑΜΕΑ, τον πήρα μαζί μου» υποστήριξε η μητέρα για την ακαταστασία στον Alpha.

«Εγώ δεν οδηγώ και ο πατέρας του δεν έχει αμάξι. Με τον αρραβωνιαστικό μου έκανα σχέση πριν από δύο μήνες» πρόσθεσε.

Πάντως, ούτε ο μικρός γιος πήγαινε σχολείο, με την ίδια να λέει ότι δεν ξυπνούσε.

«Ο μικρός είχε κάποιο θέμα. Δεν σηκωνόταν, για κάποιο δικό του θέμα. Εγώ δεν έφταιγα. Του έλεγα “σήκω παιδί μου να πάμε σχολείο”. Είναι μάρτυρας και ο αρραβωνιαστικός μου, να έχω βάλει δύο ξυπνητήρια, να έχω σηκωθεί με σπασμένο πόδι και να είμαι από πάνω του, να τον ξυπνάω και να μην θέλει το παιδί και να γκρινιάζει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι προσπάθειες των εκπαιδευτικών ήταν άκαρπες και όταν κατάλαβαν ότι κάτι συμβαίνει, επισκέφτηκαν το σπίτι απροειδοποίητα.

«Έμειναν την προηγούμενη μέρα μόνα, όπου είχα καλέσει εγώ το διευθυντή του δημοτικού και τη νηπιαγωγό και μάλιστα ειδοποίησα τα παιδιά. “Θα καθίσετε μόνα σας και το μεσημέρι θα έρθει γνωστός του (….) να έρθει να σας πάρει και να σας φέρει στο σπίτι. Εν τέλει επισκέφτηκαν το σπίτι πριν τα πάρει ο φίλος του αρραβωνιαστικού μου» είπε η 33χρονη μητέρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο, 33χρονης, – Τους,irakleio, 33chronis, – tous