Ίσμα Τουλάτου: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της δημοσιογράφου πριν καταρρεύσει – Στη ΜΕΘ το νεογέννητο

Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο, από τον ξαφνικό χαμό της πολιτιστικής συντάκτριας Ισμας Τουλάτου, η οποία έφυγε από τη ζωή, ενώ σε τρεις ημέρες θα έφερνε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 49χρονη δημοσιογράφος, η οποία κάλυπτε το πολιτιστικό ρεπορτάζ, κατέρρρευσε στο σπίτι της υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες καθώς τα αίτα ακόμα διερευνώνται.

Μάλιστα, λίγο πριν καταρρεύσει, είπε: «Δεν αισθάνομαι καλά» με τους οικείους της να μην μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή.

Όσον αφορά το παιδί οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική

και έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή με το νεογέννητο να νοσηλεύεται πλέον στη μονάδα εντατικης νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα».

Η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου είχε συνεργαστεί με πολλά εγχώρια ΜΜΕ, ανάμεσα στα οποία η Athens Voice, το iefimerida, το ΒΗΜΑ κ.α.

Την είδηση του θανάτου της Ίσμας Τουλάτου γνωστοποίησε με ανάρτησή της η δημοσιογράφος Ελένη Σπανόπουλου στο facebook γράφοντας:

«Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα.

Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό».

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Ίσμα Τουλάτου, Συγκλονίζουν, ΜΕΘ,isma toulatou, sygklonizoun, meth