Και τώρα οι τρεις τους!

Και τώρα οι τρεις τους. Η 3η αγωνιστική των playoffs ήταν κι αυτή που σε μεγάλο βαθμό ξεκαθάρισε ποιες και πόσες ομάδες θα διεκδικήσουν τον φετινό άκρως ενδιαφέρον πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός είναι πλέον η 3άδα που στις 7 αγωνιστικές που απομένουν θα τα δώσουν όλα για όλα για τον τίτλο. Από την παραπάνω εξίσωση βγαίνει ο ΠΑΟΚ.

Προφανώς και όχι μαθηματικά αφού υπάρχουν

ακόμη πολλοί, πάρα πολλοί διαθέσιμοι βαθμοί σε αγωνιστικές γεμάτες από ντέρμπι. Όταν όμως ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται ήδη στο -9 από την κορυφή, πιστεύει κανείς ότι όλο αυτό γυρνάει;

Οτι μπορεί να βάλει από κάτω και τους τρεις του πρώην ΠΟΚ και να κόψει πρώτος το νήμα; Μάλλον όχι. Ακόμη και ο πιο αισιόδοξος φίλος του ΠΑΟΚ θεωρεί πως όσο αφορά τουλάχιστον την πρώτη θέση τα… ψωμιά της τα έφαγε η αγαπημένη του ομάδα. Υπόθεση για τρεις λοιπόν σε μια βραδιά που έγιναν μεγάλες νίκες.

Αν η ΑΕΚ έκανε ένα εύκολο και διαδικαστικό διπλό στον Βόλο, δεν ισχύει το ίδιο ούτε για τον Παναθηναϊκό, ούτε για τον Ολυμπιακό.

Οι πράσινοι μετά το σοκ της περασμένης Κυριακής από τον Βόλο στη Λεωφόρο ήθελαν μόνο νίκη επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη για να μην πέσουν από την κορυφή. Και τα κατάφεραν. Δύσκολα, αλλά τα κατάφεραν με το γκολ του Σπόραρ, που από μοιραίος την Κυριακή, έγινε ωραίος την Τετάρτη.

Εν μέρει η ομάδα του Γιοβάνοβιτς… ρέφαρε την ζημιά από τον Βόλο και έφτιαξε ψυχολογία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Απ. Νικολαϊδης». Όμως με την ψυχολογία στο ζενίθ είναι και οι Πειραιώτες.

Έπαιξαν μπαλάρα κόντρα στον ΠΑΟΚ και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με αντεπίθεση διαρκείας στο 2ο μέρος το γύρισαν με το επιβλητικό 3-1. Κάπως έτσι παρέμειναν στο -3 από την κορυφή και πλέον ψάχνουν τη νίκη στη Λεωφόρο για να φωνάξουν για τα καλά ότι «πάμε για πρωτάθλημα».

Η Κυριακή των Βαϊων θα είναι η πιο μεγάλη μέρα του… πολέμου. Μέχρι την επόμενη μάλλον!

Keywords
Τυχαία Θέματα