Κανείς δεν… έβαλε νερό στο κρασί και Σλούκας τέλος!

Σε προηγούμενο σημείωμα πριν μερικές μέρες σε αυτή εδώ την γωνιά, με αφορμή την συνάντηση του Κώστα Σλούκα με τα αδέρφια Αγγελόπουλους τονίζαμε τα εξής: «Ο άσος της Εθνικής έχει παράπονα από τον χρόνο που πήρε φέτος από τον Γιώργο Μπαρτζώκα με τις σχέσεις των δύο να μοιάζουν ψυχραμένες.

Ακόμη και οι δηλώσεις που έγιναν σε πανηγυρικές στιγμές μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν έδειξε ότι μπορεί να γεφυρώσει το χάσμα. Άρα ίσως το αντίο του Σλούκα πιθανότατα να μοιάζει πιο… σίγουρο ποντάρισμα από το… μένω». Αυτό και συνέβη.

Το… σίγουρο ποντάρισμα επιβεβαιώθηκε, μιας και δεν χρειάστηκε

να γίνει άλλο ραντεβού. Το «κεφάλαιο Κώστας Σλούκας» έκλεισε για 2η φορά στον Ολυμπιακό κι αυτή την φορά είναι κι οριστικό, αν κρίνει κανείς κι από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Ο διεθνής άσος απάντησε αρνητικά στην πρόταση των νταμπλούχων Ελλάδος και θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Πιθανότατα στην Τουρκία και στην Φενέρ, με την οποία είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Σλούκα είχε και σεβασμό προς διοίκηση και κόσμο αλλά και… πίκρα προς τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Έστω κι αν το όνομα του Έλληνα τεχνικού δεν αναφέρεται καν στο «ποστάρισμα» του 33χρονου γκαρντ. Ενδεικτικό κι αυτό.

Το χάσμα ήταν μεγάλο, οι δύο τους είχαν… κόψει κάθε επικοινωνία και δεν έκαναν ούτε μισό βήμα πίσω ο καθένας για να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Σαφώς και η επόμενη μέρα είναι δύσκολη στο λιμάνι. Από την ομάδα που όλη η Ευρώπη θαύμασε πέρσι ήδη έφυγαν δύο βασικοί πυλώνες. Βεζένκοφ και Σλούκας.

Από την άλλη κάποιες αξίες και σταθερές μπήκαν πιο πάνω από συμβόλαια και ονόματα.

Για παράδειγμα ο Κώστας Παπανικολάου (ανακοινώθηκε η επέκταση του συμβολαίου του ως το 2026) θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού. Μετράει κι αυτό…

Keywords
Τυχαία Θέματα