Κασσελάκης από Πάτρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει επανίδρυση!

Στην Πάτρα βρέθηκε απόψε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, όπου συναντήθηκε με φίλους και μέλη του κόμματος.

Όπως υπογράμμισε ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «καλείται να δώσει νέες μάχες με πρωταγωνιστές τους πολίτες και το κόμμα οφείλει να ανοιχτεί στην κοινωνία και όχι στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου».

Ακόμη,

τόνισε πως «ήρθε στην πόλη των δημοκρατικών αγώνων, εδώ όπου έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο Αλέξης Τσίπρας».

«Χθες ήμουν στο Έβρο, ήταν μια γρήγορη επίσκεψη, της τελευταίας στιγμής, για την κατάσταση που επικρατεί εκεί και την απουσία του πρωθυπουργού από την μεγαλύτερη φωτιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σήμερα αρχίζω επίσημα την πρώτη μου περιοδεία για την ηγεσία του κόμματος από την Πάτρα των λαϊκών αγώνων και από την Πάτρα όπου με τον Αλέξη κλείσαμε πριν τις εκλογές στις 25 Ιουνίου. Τότε ήταν μια δύσκολη ατμόσφαιρα, δώσαμε έναν συγκινητικό αγώνα και αυτός ο αγώνας συνεχίζεται. Θα είμαστε εδώ για να αλλάξει το κόμμα από τα μέλη προς τα επάνω και να αλλάξει η πολιτεία από τον πολίτη για τον πολίτη» υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και πρόσθεσε ότι «άλλη μια καταστροφή στην οποία ο πρωθυπουργός της χώρας ήταν άφαντος. Οι καρδιές του τόπου μας όπως εδώ στην Πάτρα, το προπύργιο των προοδευτικών αγώνων, εδώ που κλείσαμε την εκστρατεία μας στις εκλογές που πέρασαν μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, απαιτούν πρόοδο με εντιμότητα, να μπορεί κάποιος να μεγαλώνει στην Ελλάδα, να ζει στην Ελλάδα, να διαπρέπει στην Ελλάδα με εντιμότητα».

«Είμαι εδώ, όχι λόγω του κόμματος, θα έλεγε κανείς το αντίθετο, είμαι εδώ λόγω του Αλέξη και λόγω της κοινωνίας του κόμματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει επανίδρυση, να επιλέγεται εσείς ποιος θα σας εκπροσωπεί. Η δύναμη πρέπει να είναι στα χέρια σας, όχι σε εμένα. Το κόμμα να είναι αρωγός στην προσπάθειά σας, στον κοινωνικό ιστό και να έχετε δίπλα σας έναν μαχητή μέσα στην κοινωνία, ένα άτομο που θα σας βοηθήσει. Το κόμμα να έχει δύναμη και φωνή, δεν μπορούμε να είμαστε μόνο ένα κεντρικό γραφείο στην Κουμουνδούρου και να μην ακούμε, πρέπει να λογοδοτούμε σε εσάς» κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα