Κατερινόπουλος για Δασκαλάκη: Σιγά ρε άντρα! Γιατί δε τα λες αυτά στην κατάθεσή σου; (VID)

«Αν ο Μάνος αυτή τη στιγμή μιλήσει, την επόμενη μέρα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, διότι σίγουρα γνωρίζει. Μπορεί να κατηγορηθεί τουλάχιστον για παρασιώπηση εγκλήματος», είπε ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, την Τρίτη (12/04) το βράδυ.

«Τα μηνύματα τα στέλνουν μεταξύ τους μέσω των καταθέσεων. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι και οι δύο γονείς πήγαν στον γιατρό και του είπαν “περιορισμού στα καθήκοντα σου” δείχνει ότι κάτι άλλο υπάρχει από πίσω», εξηγεί στη συνέχεια ο κ. Κατερινόπουλος,

σχετικά με την προειδοποίηση που έδωσε το ζευγάρι στον Δ/ντη ΜΕΘ όταν άρχισε να υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τη Τζωρτζίνα.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης θα έπρεπε να ανοίξει τα χαρτιά του στην κατάθεση του. Όμως εκεί της πλέκει το εγκώμιο (σ.σ. Πισπιρίγκου).

Από την άλλη θέλει και την έξωθεν καλή κοινωνική μαρτυρία γι’ αυτό και στα ΜΜΕ βγαίνει και λέει όσα λέει: “Δώστε μου μισή ώρα να μπω μέσα στο κελί”. Σιγά ρε άντρα! Γιατί δε τα λες αυτά στην κατάθεση σου;», σχολίασε –μεταξύ άλλων-ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Κατερινόπουλος: «Δεν είπα ποτέ ότι εμπλέκονται 10 άτομα-Δεν είμαι γραφικός»

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, την ενόχλησή του εξέφρασε ο κ. Κατερινόπουλος για τον λανθασμένο-όπως υποστηρίζει-τίτλο που δόθηκε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής για την υπόθεση της Πάτρας.

Συγκεκριμένα ο ταξίαρχος ε.α πήρε θέση για τον τίτλο που δόθηκε στη συνέντευξή του στην εφημερίδα, που ήταν και πρωτοσέλιδο, όπου φέρεται εκείνος να «δήλωνε» πως στη δολοφονία της άτυχης Τζωρτζίνας εμπλέκονται δέκα άτομα, κάτι το οποίο ο κ. Κατερινόπουλος διαψεύδει.

«Δεν είπα καθόλου κάτι τέτοιο. Ζήτησε μια συνέντευξη ο κ. Δανίκας από το ‘Πρώτο Θέμα’ της Κυριακής, την οποία και παρουσίασε. Δεν προκύπτει πουθενά από τη συνέντευξή μου ότι εγώ είπα για δέκα άτομα. Αντίθετα, μου είπε πως από λάθος έγραψαν στην πρώτη σελίδα ‘Δέκα τα άτομα που εμπλέκονται’.

Βγήκα στα κεραμίδια! Έκανα tweets, μίλησα με τον κ. Δανίκα… Ο άνθρωπος αυτός ούτε πήρε πρέφα πώς και ποιος έβαλε αυτόν τον τίτλο. Μετά είπα πως τρελός δεν είμαι και από την άλλη έχω πει την άποψή μου», τόνισε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο Star, την Τρίτη (12/04) το μεσημέρι ο κ. Κατερινόπουλος.

Μάλιστα, συνομιλώντας με τη Ζήνα Κουτσελίνη, επεσήμανε τα εξής ο κ. Κατερινόπουλος:

«Δεν κρύβω πως πραγματικά στεναχωρήθηκα αλλά δεν είμαι και γραφικός. Ποιος είμαι εγώ που θα πω για δέκα άτομα πως εμπλέκονται σε μία δολοφονία; Ψιλομαζεύτηκε, αλλά μπήκαν λόγια στο στόμα μου, χωρίς να τα έχω εκστομίσει εγώ».

Keywords
Αναζητήσεις
ειδησεισ
Τυχαία Θέματα
Κατερινόπουλος, Δασκαλάκη, Σιγά, VID,katerinopoulos, daskalaki, siga, VID