Κερδισμένη και η ΑΕΚ, κερδισμένος και ο Λιβάι Γκαρσία με την επέκταση!

Η Λανς «κάθε τρεις και λίγο» χτυπούσε την πόρτα της ΑΕΚ ανεβάζοντας και την προσφορά. Στην αρχή 10 εκατομμύρια, μετά 15 και στο φινάλε ξεπέρασε και τα 20. Η αντίσταση της Ένωσης σθεναρή.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης του το είχε ξεκαθαρίσει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο του Λιβάι Γκαρσία.

«Φέτος δεν σε πουλάω με τίποτα» του είπε ορθά

– κοφτά. Λίγοι πίστεψαν στα λόγια του Τίγρη.

Εξάλλου ζούμε στην εποχή του απόλυτου επαγγελματισμού και όλα έχουν την τιμή τους. Όμως ο διοικητικός ηγέτης των νταμπλούχων Ελλάδος το είπε και το έκανε. Δεν πούλησε τον παίκτη από το Τρίνινταντ.

Αντίθετα με μια γενναία αύξηση αποδοχών επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το 2028 και πλέον δεδομένα η ΑΕΚ μπορεί να περιμένει πολλά περισσότερα από τον Λιβάι.

Και εντός γηπέδου, αλλά κι όταν φτάσει η ώρα να βάλει χρήματα στο ταμείο από μια μελλοντική πώληση.

Ο απόλυτος σταρ της ΑΕΚ στην χρονιά που πέρασε και μεγάλος πρωταγωνιστής των έως τώρα φιλικών (σκοράρει ακατάπαυστα) με ένα φαρδύ και πλατύ χαμόγελο υπέγραψε το βράδυ της Τετάρτης το νέο… δέσιμο του με την Ένωση.

Μια υπογραφή που ανακούφισε τους πάντες. Τον οργανισμό της ΑΕΚ, τον ίδιο τον παίκτη, τον Ματίας Αλμέιδα και φυσικά τους χιλιάδες φίλους της ομάδας σε όλη την Ελλάδα.

Όλοι οι παραπάνω επιθυμούσαν διακαώς ο Γκαρσία να συνεχίζει να… χορεύει σε ρυθμούς Αγιά Σοφιάς και αυτό θα συμβεί.

Δεν χωράει αμφιβολία πως πρόκειται για μια «win – win» κατάσταση καθώς με τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν είναι κερδισμένη και η ΑΕΚ, αλλά είναι κερδισμένος και ο Λιβάι Γκαρσία με την επέκταση!

Και όταν σε μια σχέση είναι χαρούμενες και ευτυχισμένες και οι δύο πλευρές τότε τα αποτελέσματα μόνο καλά μπορούν να είναι.

Keywords
Τυχαία Θέματα