Κέρκυρα: Συνελήφθη 64χρονος για τον στραγγαλισμό της 93χρονης μητέρας του

Συνελήφθη στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, 64χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος ως δράστης ανθρωποκτονίας της 93χρονης μητέρας του.

Η γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή εντός της οικίας της, στην Κέρκυρα, το μεσημέρι της Κυριακής στις 28 Αυγούστου του 2022.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε σήμερα

το πρωί, έπειτα από ένταλμα που είχε εκδοθεί από τον Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας, κατόπιν προανάκρισης που είχε διενεργηθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, κατά την οποία αξιοποιήθηκαν εργαστηριακά δεδομένα και συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Μαρτυρικός θάνατος

Η 93χρονη έζησε δραματικές στιγμές στα χέρια του δολοφόνου της, ενώ προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή να αντισταθεί, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση. Για τον στραγγαλισμό της φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκαν γάντια, καθώς δεν υπήρχαν σημάδια στον λαιμό της.

Μάλιστα, φαίνεται κάποιος να την κράτησε σφιχτά από τα χέρια, καθώς η ηλικιωμένη γυναίκα είχε αιματώματα και μώλωπες στους καρπούς της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σπίτι δεν υπήρχαν ενδείξεις ληστείας, ούτε ίχνος παραβίασης.

Η γυναίκα έμενε μαζί με τον γιο της, ο οποίος την ημέρα του στυγερού εγκλήματος έλειπε και η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή από έναν άνθρωπο που τη φρόντιζε και που ειδοποίησε τις Αρχές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέρκυρα, Συνελήφθη 64χρονος, 93χρονης,kerkyra, synelifthi 64chronos, 93chronis