Κιβωτός του Κόσμου: Σοκάρει 17χρονος – «Με εξευτέλιζε και με χρημάτιζε για να είμαι εξαρτημένος από εκείνον»

Συγκλονίζουν οι καταγγελίες κακοποίησης ανηλίκων που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την Κιβωτό του Κόσμου.

Αυτή τη φορά έρχεται να ταράξει τα νερά η κατάθεση ενός 17χρονου παιδιού.

Οι καταγγελίες αφορούν ασέλγεια και σεξουαλική παρενόχληση από άτομο συνεργαζόμενο με τη συγκεκριμένη ΜΚΟ και προκαλούν ανατριχίλα.

Το παιδί από τα έξι του χρόνια φιλοξενήθηκε σε διάφορες δομές της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας μαζί με

τη μητέρα του η οποία παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα υγείας και τον μεγαλύτερο αδερφό του.

Όπως υποστηρίζει τον άνδρα που καταγγέλλει τον γνώρισε στην Γ’ Γυμνασίου, όταν πήγαινε στον κέντρο στον Κολωνό και έπαιζαν μπάσκετ.

Κάποια στιγμή μετά το Πάσχα του πρότεινε να φύγει από την Αθήνα για να τον βοηθήσει να βρει δουλειά και να φτιάξει το μέλλον μου, ενώ του υποσχέθηκε και παροχή βοήθειας και στη μητέρα του.

Ο ίδιος καταγγέλλει ότι τον Σεπτέμβριο του 2020 ο άνδρας έφυγε από την Αθήνα, όπου ζούσε μόνιμα και έμεινε για ενάμιση μήνα στην Καλαμάτα, όπου ζούσε και το παιδί. Σε μια εκδρομή που έγινε πριν τα Χριστούγεννα του 2020, ο 17χρονις καταγγέλλει ότι του έκανε ασελγείς πράξεις τον παρενόχλησε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας από την «Κιβωτό» του συμπεριφερόταν με υποτιμητικό και εξευτελιστικό τρόπο. Προσθέτει ότι τον ανάγκασε να σταματήσει το σχολείο για να εργαστεί ενώ τον εκβίαζε για να μην μιλήσει σε κανέναν για τα όσα βίωνε. Σύμφωνα με το παιδί, ο άνδρας απειλούσε πως είχε τη δύναμη να σταματήσει το επίδομα που έπαιρνε η μητέρα του και να κάνει τον αδερφό του να απολυθεί.

Παράλληλα τονίζει ότι όταν έφερε αντίσταση, ο άνδρας τον έστελνε να κάνει υποτιμητικές δουλειές, ενώ όσο περνούσε ο καιρός, έβρισκε ολοένα και περισσότερο χρόνο να βρίσκεται μαζί του.

Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η καταγγελία ότι ο άνδρας τον κρατούσε μέσα στο δωμάτιό του σαν υπηρέτη και του επέβαλε να μένει αξύριστος και ακούρευτος και να του βγάζει τα παπούτσια και τις κάλτσες. Προσθέτει επίσης ότι ο άνδρας τον χρημάτιζε για να είναι εξαρτημένος από εκείνον.



Keywords
Τυχαία Θέματα