Κιβωτός του Κόσμου: Σοκάρει η νέα κατάθεση του 19χρονου για τον πατέρα Αντώνιο

Συνεχίζει να σοκάρει την ελληνική κοινωνία η υπόθεση με τις καταγγελίες για τον πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου.

Ο 19χρονος (βασικός μάρτυρας κατηγορίας για τον πατέρα Αντώνιο), έδωσε, όπως μετέδωσε το Star, δεύτερη κατάθεση στην Εισαγγελέα Ανηλίκων την 1η Δεκεμβρίου. Σε αυτή περιέγραψε εκ νέου ασελγείς πράξεις, αλλά και περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης:

«Όσο περνούσε ο καιρός, εκτός από το να με χαϊδεύει

(…) είχε αρχίσει να μου (…). Μου κατέβαζε το παντελόνι και το εσώρουχο από την πίσω μεριά (…)» κατέθεσε σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Ο 19χρονος υποστήριξε ότι δεχόταν ακριβά δώρα, ύψους ακόμη και 800 ευρών, από τον πατέρα Αντώνιο ενώ ανέφερε ότι εκτιμά ότι έχει πειράξει και άλλα παιδιά.

Παράλληλα περιέγραψε ακόμα ένα περιστατικό:

«Ένα πρωί που του πήγα το πρωινό, επειδή νύσταζα πολύ ξάπλωσα στον καναπέ και με πήρε ο ύπνος. Συνειδητοποίησα ότι ο πάτερ είχε βγάλει το μαξιλάρι πάνω στο οποίο κοιμόμουνα και είχε βάλει το κεφάλι μου, πολύ κοντά στα γεννητικά του όργανα».

Ο πατέρας Αντώνιος τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου θα κληθεί ως ύποπτος να δώσει εξηγήσεις: για τις κατηγορίες της ασέλγειας κατά συρροή και ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες ανηλίκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κιβωτός, Κόσμου, Σοκάρει, 19χρονου, Αντώνιο,kivotos, kosmou, sokarei, 19chronou, antonio