Κλήρωση Champions League: Με Απόλλωνα Λεμεσού ο Ολυμπιακός μετά τη Μακάμπι Χάιφα

Τον επόμενο αντίπαλό του στα προκριματικά του Champions League αν πάρει την πρόκριση επί της Μακάμπι Χάιφα έμαθε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ολυμπιακός.

Ο Απόλλων Λεμεσού είναι η ομάδα που βγήκε από την κληρωτίδα για να αντιμετωπίσει στον τρίτο γύρο του Champions League τον νικητή

του ΟλυμπιακόςΜακάμπι Χάιφα.

Οι Πειραιώτες ήταν στο γκρουπ της κλήρωσης με τον Απόλλωνα Λεμεσού, το ζευγάρι Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) – Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία) και το ζευγάρι Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) – Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία), με την κληρωτίδα να τους βγάζει τελικά την κυπριακή ομάδα.

Οι αγώνες στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League είναι προγραμματισμένοι για 2-3 Αυγούστου, με τις ρεβάνς να διεξάγονται στις 9 Αυγούστου. Ο Ολυμπιακός θα είναι γηπεδούχος στο πρώτο ματς, αν βρεθεί εν τέλει αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Στο απευκταίο σενάριο που ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να περάσει το εμπόδιο των Ισραηλινών, θα αντιμετωπίσει το νικητή του “ζευγαριού” Φερεντσβάρος ή Σλόβαν Μπρατισλάβας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η κλήρωση της UEFA για τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση έφερε το “ζευγάρι” ΟλυμπιακόςΜακάμπι Χάιφα, απέναντι από τους Ούγγρους ή τους Σλοβάκους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κλήρωση Champions League, Απόλλωνα Λεμεσού, Ολυμπιακός, Μακάμπι Χάιφα,klirosi Champions League, apollona lemesou, olybiakos, makabi chaifa