Κολωνός: Πάνω από 213 οι «πελάτες» του 53χρονου που επιθυμούσαν συνεύρεση με την 12χρονη

Σε κατάσταση σοκ είναι η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό που έπεσε θύμα συστηματικού βιασμού και εκμετάλλευσης από τον 53χρονο άνδρα ο οποίος την εξέδιδε για λίγα ευρώ.

«Εγώ θα τον σκοτώσω. Εγώ, αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει έξω ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ όμως η ίδια θα τον ψάξω» δήλωσε στην εκπομπή LIVE NEWS η μητέρα της 12χρονης.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο όταν η 12χρονη

έπιασε δουλειά στην επιχείρηση του δράστη για να βγάζει κάποιο χαρτζιλίκι, το οποίο είχε μεγάλη ανάγκη η πολύτεκνη οικογένειά της, που έχει συνολικά 8 παιδιά.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 12χρονης, μέσα σε αυτό το κλειδαμπαρωμένο σήμερα μίνι μάρκετ, ο 53χρονος με την απειλή όπλου τη βίαζε συστηματικά.

Όταν δεν ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αδράς αμοιβής με την ίδια να έχει υποδείξει στους αστυνομικούς τουλάχιστον 10 άτομα ως βιαστές της. Ο εφιάλτης της 12χρονης αποκαλύφθηκε όταν βρισκόταν σε φιλικό σπίτι και ασχολούταν συνέχεια με το κινητό της. Η μητέρα αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει και ξεκίνησε να ρωτάει επίμονα. Τότε η 12χρονη είπε τα όσα φρικτά βίωνε και η μητέρα έκανε καταγγελία στην αστυνομία.

«Απ’ ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν» φέρεται να κατέθεσε.

Για κάθε ραντεβού ο 53χρονος λάμβανε από 50 έως 70 ευρώ με κάποιους πελάτες μάλιστα να φεύγουν από το σημείο όταν αντιλαμβάνονταν την ηλικία της μικρής.

Από την έρευνα της Αστυνομίας στο κινητό του 53χρονου προκύπτει πως τουλάχιστον 213 άτομα ήταν υποψήφιοι «πελάτες» του καθώς είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να συνευρεθούν με την ανήλικη.

Μέσα από δεκάδες ψεύτικα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύσως, ο ίδιος έβρισκε τους υποψήφιους πελάτες, ηλικίας από 30 έως 50 ετών. Ο 53χρονος εκτός από το γεγονός ότι το κακοποιούσε, χρησιμοποιούσε και το κινητό του για να δημοσιεύει βίντεο σε συγκεκριμένη πλατφόρμα στην οποία υπάρχει και η δυνατότητα διαλόγου μεταξύ των μελών της.

Σύμφωνα με το ΜΕGA, ακόμη μια ακόμη ανήλικη σκοπεύει να καταγγείλει τον 53χρονο κατηγορούμενο καθώς στο παρελθόν την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικώς.

Ο 53χρονος κατηγορείται για το βιασμό κατ’ εξακολούθηση αλλά και την έκδοση του παιδιού σε άγνωστο αριθμό παιδόφιλων ενώ η 12χρονη σήμερα βρίσκεται στην υποδιεύθυνση προστασίας ανήλικών.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα