Κωνσταντινόπουλος: Μία ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι στη λογική ότι «ωραίος και συριζαίος δεν μπορεί να είναι κακοποιητής»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τοποθετήθηκε σχετικά με την υπόθεση του ευρωβουλευτή και ηθοποιού Αλέξη Γεωργούλη, που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της πολιτικής επικαιρότητας.

Αρχικά, λοιπόν, ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε στο εάν γνώριζε ο ΣΥΡΙΖΑ και συγκάλυπτε:

«Εμείς ως κόμμα δεν παίζουμε το παιχνίδι να κερδίσουμε κάτι πολιτικά, είμαστε προσεκτικοί σε αυτά

τα πράγματα. Καταλαβαίνουμε την ατομική ευθύνη του κ. Γεωργούλη και δεν θέλουμε να την κάνουμε συλλογική.

Ο κ. Γεωργούλης έθεσε το θέμα ότι έγινε αυτό λόγω εκλογών και χαίρομαι που ακούω από τον κ. Σκουρλέτη ότι είναι ένα γελοίο επιχείρημα.

Η κ. Τσαπανίδου είπε ότι το 2022 με εντολή του κ. Τσίπρα ζητήθηκε να ελεγχθεί αυτό που ακουγόταν στις Βρυξέλλες και ο κ. Κούλογλου χθες είπε ότι είχε ακούσει και το όνομα της καταγγέλλουσας.

Τα κόμματα των οποίων ο αρχηγός ψάχνει γ αυτό και έχουν ευαισθησίες σε τέτοια ζητήματα, υπάρχει όμως ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ που δεν έβαλε έξω τον κ. Γεωργούλη από τη διαδικασία μέχρι να διερευνηθεί.

Από την στιγμή που άρχισαν οι έρευνες ο ΣΥΡΙΖΑ έπρεπε να θέσει εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας τον Αλέξη Γεωργούλη».

«Διαφωνώ με την άποψη μίας ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που είναι στη λογική ότι «ωραίος και συριζαίος δεν μπορεί να είναι κακοποιητής.

Οποιοσδήποτε μπορεί να είναι κακοποιητής. Και αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι οι καλλιτέχνες που είναι τόσο ευαίσθητοι με τέτοια ζητήματα έχουν την μούγκα εδώ και 20 μέρες. Ο κ. Γεωργούλης είναι μέρος της φιλίας και της ομάδας τους», συμπλήρωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Τέλος ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες:

«Επειδή όλοι θέλουν λίγο πολύ να κάνουν κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, ζητώ από τον κόσμο να ψηφίσει απευθείας εμάς.

Μαζί μας πάνε πάντα όλα καλά. Όταν την επόμενη μέρα το πρώτο κόμμα πάρει 30-35% θα πάει σε δεύτερες εκλογές. αν πάρει 30% πόσες εκλογικές αναμετρήσεις θα χρειαστεί να κάνουμε; 130.

Το ΜέΡΑ25 δεν είναι προοδευτική δύναμη για εμάς. Άρα το ζητούμενο είναι να δώσουμε το πρόγραμμά μας και θα συζητήσουμε για την επόμενη μέρα».



Keywords
Τυχαία Θέματα