Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Εκατομμυριούχος είμαι, δεν είμαι άγιος» – Προανήγγειλε μηνύσεις

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας, «Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό την κοινή γνώμη με τις κατηγορίες εναντίον του για απάτη.

Ο ίδιος μίλησε για ακόμα μία φορά στις τηλεοπτικές κάμερες και πρώτη φορά αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά για αυτά που του καταλογίζουν.

«Κάθε μέρα έρχομαι εδώ στον «Άλλο Άνθρωπο». Έρχονται άνθρωποι και θα ήταν πιο πολλοί, αν δε γινόταν αυτή η προβολή από τα κανάλια, τα μέσα, χωρίς να περιμένουμε τον εισαγγελέα, βιαστήκαμε. Πολλοί, διάφοροι, βιάστηκαν πάρα πολύ…», είπε αρχικά στην κάμερα

του ΑΝΤ1 ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Ακόμη, δε δίστασε να διευκρινίσει ότι «υπάρχουν πολλοί που με κατηγορούν ότι πουλάω τα πράγματα από τις δωρεές. Θα ξεκινήσει η μήνυση σε αυτόν που τα είπε, θα καταλάβετε. Σε ανθρώπους που έχουν πει καταγγελτικά πράγματα για εμένα».

Επίσης, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος πρόσθεσε ότι θα κινηθεί νομικά και σε αυτούς που έχουν βγει με πλάτη στα κανάλια, «τους γνωρίζουν οι δημοσιογράφοι, έτσι δεν είναι. Τα στοιχεία τους τα έχουν. Άρα θα αναγκαστούν να τα δώσουν στον εισαγγελέα».

«Ο εισαγγελέας θα επέμβει και για αυτούς που με κατηγόρησαν για τον τζόγο. Με κατηγόρησαν για εγκληματική οργάνωση, με κατηγόρησαν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και για απάτη. Ποιες φωτογραφίες (έδειξαν); Του 2013;», παραδέχθηκε σχετικά με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν. «Κοιτάξτε πως είμαι! Είδατε στις φωτογραφίες πως φαίνομαι; Και η φωτογραφία είναι παράνομη», συνέχισε να εξηγεί ο ίδιος στη δημοσιογράφο.

«Με ποιο δικαίωμα έβγαλαν φωτογραφία δική μου»

«Δε με κατηγόρησε κάποιος και με ποιο δικαίωμα έβγαλαν φωτογραφία δική μου από το 2013-14 για αυτό το πράγμα. Προσωπική μου ζωή… Την έβγαλαν…», ανέφερε φανερά εκνευρισμένος στην κάμερα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

«Αν γύριζα πίσω στο χρόνο, στην αρχή της κοινωνικής κουζίνας, πάλι τα ίδια θα έκανα», τόνισε επιπρόσθετα. «Όταν έχεις ανάγκη από 2,5 χιλιάδες ευρώ μετρητά και μπορείς και παίρνεις μόνο 900, θα ψάξεις να βρεις τον τρόπο, για να καλύψεις τις ανάγκες του «Ανθρώπου»», είπε προκειμένου να δικαιολογήσει τις πράξεις του.

«Είμαι εκατομμυριούχος, δεν έχω τίποτα και έχω τα πάντα. Το λέω πολλές φορές. Δεν είμαι άγιος», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

πηγή: tovima.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, Εκατομμυριούχος, – Προανήγγειλε,konstantinos polychronopoulos, ekatommyriouchos, – proaningeile