Κορινθία: Συνελήφθη ο πατέρας των παλαιοχριστιανών – Στο Παίδων ο 15χρονος γιος του

Στη σύλληψη του 47χρονου πατέρα της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που μένει σε λαγούμια στην Κορινθία προχώρησε η ΕΛΑΣ, μετά από την επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα το πρωί της Κυριακής, η οποία αρχικά οδήγησε στην προσαγωγή του.

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή ο 15χρονος που ήταν μαζί του να μεταφερθεί αμέσως στο Νοσοκομείο Παίδων, σύμφωνα με τον Σκάι.

Νωρίτερα οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες

στον 47χρονο και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Δικηγόρος 47χρονου: Δεν έχει τελέσει κανένα ποινικό αδίκημα

«Έχω επικοινωνήσει εδώ και δύο ημέρες με τον εντολέα μου. Δεν έχει τελέσει κανένα ποινικό αδίκημα. Το μόνο που έχω συνεννοηθεί με τον Διοικητή είναι ότι θα υπογράψει για το ανήλικο τέκνο του ένα έγγραφο, για το οποίο ο Εισαγγελέας διέταξε την επείγουσα προκαταρκτική» δήλωσε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Δεκατιανοί» με τους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη, ο δικηγόρος του 47χρονου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

«Έχει ήδη αφεθεί ελεύθερος από το Μονομελές Αυτόφωρο για τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε για την κατοχή των όπλων. Και εγώ και ο εντολέας μου υποστηρίζουμε ότι δεν έχει τελέσει κανένα ποινικό αδίκημα και αναρωτιόμαστε γιατί είναι τόσες δυνάμεις της αστυνομίας», πρόσθεσε.

«Τα παιδιά τα φροντίζει και εκείνος και η σύζυγός του, χωρίς καμία παρέμβαση του κράτους, δεν υπάρχει καμία παραμέληση ανηλίκου», υποστήριξε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Βρήκαμε αυτόν τον άνθρωπο να του φορτώσουμε κατηγορίες επειδή κυνήγησε έναν λαθροκυνηγό», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν θα αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών από τον 47χρονο άνδρα, ο κ. Θεοδωρόπουλος υποστήριξε ότι «δεν μπορεί με τη συναίνεση του ανηλίκου, εάν δεν τίθεται σε κίνδυνο η ζωή του, να αφαιρεθεί καμία επιμέλεια. Δεν έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα σε κανέναν από τους δύο γονείς».



Keywords
Τυχαία Θέματα