Κόρινθος: Ούρλιαζε ο 15χρονος οδηγός όταν έμαθε ότι σκοτώθηκε η αδερφή του – Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση

Τραγωδία με δυο παιδιά, ηλικίας 18 και 16 ετών, νεκρά τα ξημερώματα της Δευτέρας 18/07, στο 95ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου – Τριπόλεως.

Ο 15χρονος οδηγός έχασε την έξοδο και αποφάσισε να κάνει όπισθεν πάνω στην Εθνική Οδό, με συνέπεια, ένα δεύτερο όχημα, κινούμενο και αυτό με κατεύθυνση προς Τρίπολη, να πέσει πάνω στο ΙΧ με τα νεαρά παιδιά, να συγκρουστεί μαζί του και να το εκτινάξει σε απόσταση 50 μέτρων.

Το άλλο ΙΧ οδηγούσε ένας 65χρονος Βρετανός, ο οποίος είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο, για να

κάνει διακοπές στην Ελλάδα.

Τον 65χρονο παρέλαβε από το σημείο της σύγκρουσης ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Νοσηλεύεται και αυτός ελαφρά τραυματισμένος.

Το κορίτσι 18 ετών και ο 16χρονος, που ήταν στα πίσω καθίσματα βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ εκτός του 15χρονου οδηγού (που τραυματίστηκε σοβαρά αλλά είναι σε σταθερή κατάσταση), ήταν ένας συνοδηγός ηλικίας 18 ετών που τραυματίστηκε πιο ελαφρά.

«Ούρλιαζε ο 15χρονος όταν έμαθε πως πέθανε η αδερφή του»

Εξάλλου, η θεία του 15χρονου, αποκάλυψε πως τα παιδιά πήραν κρυφά το δεύτερο κλειδί του αυτοκινήτου της οικογένειας για να πάνε βόλτα, όπου εκεί συνέβη και το μοιραίο συμβάν.

«Είχε κρύψει ο πατέρας του το κλειδί, αλλά βρήκαν τα παιδιά το δεύτερο κλειδί και έφυγαν τα παιδιά 2:30 τη νύχτα. Δεν ήξεραν τίποτα οι γονείς. Το είχε ξανακάνει μια φορά ο 15χρονος να πάρει τα κλειδιά κρυφά, οι γονείς έκρυβαν τα κλειδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων η θεία των παιδιών στον Alpha.

«Τα παιδιά δεν είχαν πιει. Ο δρόμος έχει ένα σημείο που την «πατάνε» όλοι, αν δε στρίψεις σωστά μετά φτάνεις Τρίπολη για να γυρίσεις πίσω.

Ήταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν αλλά έγινε το τροχαίο» ήταν τα λόγια της.

«Έμαθε ότι πέθανε η αδερφή του και ούρλιαζε. Του το είπε η μαμά του. Τι να πρωτοκρατήσει κρυφό. Το άλλο παιδί που πέθανε ήταν γείτονας, φίλος.

Η Αναστασία (η αδερφή) έφυγε ακαριαία, τα παιδιά που πέθαναν κάθονται πίσω και πέθαναν αμέσως» κατέληξε.



Keywords
Τυχαία Θέματα