Κως: Αυτός είναι ο Μπαγκλαντεσιανός που κρατείται για τη δολοφονία της Αναστάζια

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή στο πτώμα της 27χρονης Πολωνής που δολοφονήθηκε στο νησί της Κω.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός, καθώς δεν διαπιστώθηκε να φέρει άλλα τραύματα εκ πρώτης όψεως.

Ο ανακριτής αναμένεται να διερευνήσει αν η άτυχη κοπέλα στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο ασφυκτικός θάνατος προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου.

Την ίδια ώρα στη δημοσιότητα φέρνει το Protothema.gr τη φωτογραφία του Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται

και ανακρίνεται ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονίας της Αναστάζια στην Κω.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που την είδε τελευταίος και που από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτο.

Στο επίκεντρο των ερευνών παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που συνάντησε την άτυχη κοπέλα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει, ότι ο 32χρονος έχει αρχίσει να πέφτει σε αντιφάσεις καθώς ενώ αρχικά είχε υποστηρίξει ότι συνευρέθηκε ερωτικά με την Αναστάζια, με τη θέλησή της, τις τελευταίες ώρες εμφανίζεται να λέει ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ παρουσιάζοντας την εκδοχή ότι συναντήθηκαν μόνο για να πάρει χασίς.

Επίσης, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση κάλεσαν εκ νέου για κατάθεση τον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζια, Μιχάλ, ο οποίος ήταν αυτός που ενημέρωσε πρώτος τις αρχές για την εξαφάνιση της κοπέλας από την Πολωνία, με σκοπό να πάρουν διευκρινίσεις για ορισμένα από τα μήνυματα στο κινητό της Αναστάζια, το οποίο έχει μπει στο μικροσκόπιο των εργαστηρίων της ΕΛΑΣ μετά τον εντοπισμό του σε εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Παρά το γεγονός ότι ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια έχει ισχυρό άλλοθι, οι αστυνομικοί επιθυμούν να επανεξετάσουν τις σχέσεις και επαφές που φέρονται να είχαν η άτυχη Πολωνή, ο ομοεθνής σύντροφός της και ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός.

Τέλος, εκτός από τον Μπαγκλαντεσιανό, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν υπό στενή παρακολούθηση και τον Πακιστανό συγκάτοικο του 32χρονου καθώς τα προηγούμενα 24ωρα φάνηκε ότι προσπαθεί να τον καλύψει.

Οι Αρχές εκτιμούν πως ο 32χρονος είχε σκοπό να διαφύγει στο εξωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα