Κως: Σε αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι φέρεται να δολοφονήθηκε η 27χρονη Αναστάζια

Το άψυχο σώμα της 27χρονης Αναστάζια βρέθηκε σε χωράφι στην Κω τυλιγμένο με σακούλα και σεντόνι, καλυμμένο από κλαδιά, όμως η κοπέλα με καταγωγή από την Πολωνία, φέρεται να δολοφονήθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η δολοφονία δεν έγινε στο χωράφι ή στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αλλά σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Ο 32χρονος φαίνεται πως παρέσυρε έξω από το σπίτι του την 27χρονη Αναστάζια με κάποια δικαιολογία και την κατεύθυνε κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο

σώμα της.

Πάντως, στο κάδρο των ερευνών από την αρχή βρίσκεται και ο Πακιστανός συγκάτοικος του 32χρονου, που υποστήριξε πως η Αναστάζια δεν πήγε ποτέ στο σπίτι τους, κάτι που διαψεύδεται από κάμερα.

Εκεί κοντά υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και σύμφωνα με τις Αρχές, αυτό είναι το σημείο όπου έγινε η δολοφονία της κοπέλας.

Η αστυνομία έχει συλλέξει από το συγκεκριμένο σπίτι ό,τι στοιχεία βρήκε, ένα παπούτσι, αποτσίγαρα και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Το σημείο είναι τόσο κοντά που ο 32χρονος θα μπορούσε να την μεταφέρει μόνος του αλλά δεν αποκλείεται και η συμμετοχή του συγκατοίκου του.

Σύμφωνα με το Mega, η σορός της κοπέλας ήταν μέσα σε μεγάλες μαύρες σακούλες από χαλιά, όπου αντίστοιχες έχουν βρεθεί και στο εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Κως, 27χρονη Αναστάζια,kos, 27chroni anastazia