Κώστας Αϊβαλιώτης: Συνομιλώ με τον Καρβέλα για να κατέβει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές

Ο Κώστας Αϊβαλιώτης υποστηρίζει πως έχει συζητήσεις με τον Νίκο Καρβέλα προκειμένου να είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, με το κόμμα «Εθνική Ομάδα» με το οποίο θα κατέβει στις ευρωκάλπες.

«Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς και συντονίζω δράσεις με ορίζοντα τις ευρωεκλογές με τον φίλο μου και πασίγνωστο συνθέτη Νίκο Καρβέλα.

Εμένα μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα.

Έχει τελειώσει

Νομική, είναι μάχιμος και έχει γράψει τρία βιβλία, είναι ένας άνθρωπος σκεπτόμενος τον γαργαλάω και μου μιλάει» σημείωσε σε πρώτο χρόνο για τον Νίκο Καρβέλα ο πρώην ευρωβουλευτής με το ΛΑΟΣ.

Την ίδια ώρα υποστήρίξε ότι «εμένα είναι φίλη μου και αλληλεπιδρώ με την Ελένη Φιλίνη. Είναι μια κοπέλα που έχει κάνει καριέρα στο θέατρο με διαφανή τρόπο, συνεχίζει να είναι καλλιτέχνης μεγάλου διαμετρήματος».

«Πρέπει να κατεβούν για να απαλλαγεί η Ελλάδα από τους σημερινούς ευρωβουλευτές» συμπλήρωσε ο κ. Αϊβαλιώτης.

Αναφορικά με την την «Εθνική Ομάδα» τα αποκαλυπτήρια της οποίας θα γίνουν στις 24 Μαρτίου σε εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, ο Κώστας Αϊβαλιώτης είπε ότι «είναι μία ομάδα, είμαστε όλοι μαζί.

Έχουμε τους κορυφαίους Έλληνες που διακρίνονται στο εξωτερικό, γιατρούς, διπλωμάτες και επιχειρηματίες, αλλά και ανθρώπους από την εγχώρια πολιτική και δημόσια ζωή».



Keywords
Τυχαία Θέματα
Κώστας Αϊβαλιώτης, Συνομιλώ, Καρβέλα, Ευρωεκλογές,kostas aivaliotis, synomilo, karvela, evroekloges