Κώστας Σκανδαλίδης: Έκανε ένα λάθος ο κ. Λοβέρδος

«Λάθος» χρέωσε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδο ο συνάδελφός του Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής 26/03, στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στη διαφοροποίησή του σχετικά με τα όσα είπε ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης για τον πρωθυπουργό σε ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας.

Υπενθυμίζεται, πως ο κ. Ανδρουλάκης ξεκαθάρισε πως δεν θα συμμετέχει σε καμία κυβέρνηση συνεργασίας με Κυριάκο Μητσοτάκη ή Αλέξη Τσίπρα

πρωθυπουργό, δίχως ωστόσο να αποκαλύψει το πρόσωπο που θα πρότεινε για πρωθυπουργό σε μια τέτοια περίπτωση.

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα- για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες», δήλωσε από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος, προσθέτοντας πως δεν γνώριζε σχετικά με την επιλογή του κ. Ανδρουλάκη να αναφερθεί στην αξιοποίηση πολιτικών προσώπων σε μια ενδεχόμενη κυβέρνησης συνεργασίας.

Ακολούθησε αιχμηρό σχόλιο από στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, που ανέφεραν χαρακτηριστικά, απαντώντας στον κ. Λοβέρδο ότι:

«Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο».

Ακολούθησε… υποχώρηση από τον Ανδρέα Λοβέρδο και κάπου εκεί φάνηκε να λήγει-τουλάχιστον προς το παρόν-το ζήτημα.

Σήμερα, το πρωί, λοιπόν, ο εκ των παλιότερων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και σχετικά ερωτηθείς είπε εμφατικά πως «ο Ανδρέας Λοβέρδος έκανε λάθος».

Keywords
Τυχαία Θέματα