Κοζάνη: «Σκότωσε την κόρη μου κι αυτός ζει και βασιλεύει», λέει η μητέρα της Ανθής Λινάρδου

Ήταν Ιανουάριος του 2016, όταν η Ανθή Λινάρδου, με καταγωγή από την Παλαιοβαρβάσαινα Ηλείας βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, Τάσου Τσιουχάρα στο Βελβεντό Κοζάνης.

Ο 40χρονος τότε αγρότης στραγγάλισε την 37χρονη σύζυγό του, όταν του ζήτησε να χωρίσουν, την ώρα που τα τρία παιδιά τους βρίσκονταν στα δωμάτιά τους.

Εφτά χρόνια μετά στη δίκη στο Εφετείο η υπόθεση αναβάλλεται.

«Σκότωσε την κόρη μου

κι αυτός ζει και βασιλεύει. Τα ισόβια να μείνουν ισόβια και να σαπίσει στη φυλακή. Παίρνω ζωή από τα εγγόνια μου κι εκείνα από εμένα. Θέλω να αφήσουν πίσω το παρελθόν τους και να κοιτάξουν το μέλλον τους γιατί όλη η ζωή είναι μπροστά τους. Γνωρίζουν όλη την αλήθεια για τη δολοφονία της μητέρας τους και δεν θέλουν να έχουν καμία επαφή με τον πατέρα τους. Δεν θέλουν να ξέρουν τίποτα για αυτόν.

Κάποιες φορές μιλούν για τη μητέρα τους, αλλά είναι αβάσταχτος ο πόνος και σιωπούν. Έχουν μεγάλο καημό μέσα τους αυτές οι ψυχούλες και θέλω να τα βοηθήσω να προχωρήσουν στη ζωή τους και να ξεχάσουν το παρελθόν, όσο μπορούν. Είναι στην εφηβεία, είναι τρία υπέροχα αδερφάκια στην εφηβεία, αγαπημένα κι εύχομαι να είναι τυχερά στη ζωή τους» δήλωσε στο protothema.gr η μητέρα της Ανθής Λινάρδου.

Πρωτόδικα το δικαστήριο υιοθέτησε ομόφωνα την εισαγγελική πρόταση και καταδίκασε, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, σε ισόβια κάθειρξη τον δράστη του εγκλήματος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κοζάνη, Σκότωσε, Ανθής Λινάρδου,kozani, skotose, anthis linardou