Κυριάκος Μητσοτάκης: Βόλτα στον Βύρωνα μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά – «Τον στηρίζω ανεπιφύλακτα»

Βόλτα στον Βύρωνα δίπλα στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για την περιφέρερια Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, έκανε σήμερα (02/10) το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της επόμενης Κυριακής.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός και ο κ. Χαρδαλιάς περπάτησαν στους δρόμους του Βύρωνα και συνομίλησαν με πολίτες όλων των ηλικιών, ενώ υπενθυμίζεται ότι αύριο Τρίτη (03/10) ο κ. Χαρδαλιάς θα κάνει την κεντρική εκδήλωση

της εκστρατείας του στο Ζάππειο, ενώ έχει ήδη «οργώσει» πολλές γειτονιές της Αττικής.

«Αγαπητέ Νίκο, φίλες και φίλοι βρίσκομαι εδώ για να στηρίξω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά ως του επόμενου περιφερειάρχη Αττικής» είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Από την πλευρά του ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι «θέλω να δικαιώσω την εμπιστοσύνη και τη δική σας και των απλών πολιτών που με την κριτική και τις συμβουλές τους μας κάνουν να γινόμαστε καλύτεροι ως περιφερειάρχες και ως καλύτεροι άνθρωποι. Και είμαι έτοιμος να αναλάβω αυτή την ευθύνη».

Την ίδια διαδικασία θα κάνει το απόγευμα ο πρωθυπουργός και με τον έτερο υποψήφιο της ΝΔ που αντικατέστησε εν ενεργεία περιφερειάρχη, τον Δημήτρη Πτωχό που διεκδικεί να είναι ο αντικαταστάτης του απερχόμενου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Δείτε φωτογραφίες από τον Βύρωνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυριάκος Μητσοτάκης, Βόλτα, Βύρωνα, Νίκο Χαρδαλιά – Δείτε,kyriakos mitsotakis, volta, vyrona, niko chardalia – deite