Λάρισα: Συγκλονίζει η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της – «Έχω έναν δύσκολο αγώνα μπροστά μου, το σοκ είναι μεγάλο, όμως προσπαθώ»

Τα σωματικά αλλά και τα ψυχικά τραύματα που της προκάλεσε η επίθεση από τον σύζυγό της, προσπαθεί να επουλώσει η αστυνομικός στη Λάρισα, η οποία βρίσκεται στο σπίτι της πια καθώς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η γυναίκα μίλησε στον Αλέξανδρο Γύγο και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, λέγοντας πως έχει μπροστά της πολύ δρόμο μέχρι να επανακάμψει.

«Έχω να κάνω αρκετές επανεξετάσεις, έχω έναν δύσκολο αγώνα μπροστά μου, το σοκ

είναι μεγάλο, όμως προσπαθώ. Είμαι στο σπίτι με την οικογένεια μου. Προσπαθώ να είμαι δυνατή, προσπαθώ να επανέλθω», είπε η αστυνομικός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, η γυναίκα υπεβλήθη σε μια ακόμη αξονική τομογραφία εγκεφάλου, η οποία έδειξε βλάβη που δεν είχε φανεί στις πρώτες εξετάσεις.

Επίσης, μετά την επίθεση έφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι, το πρόσωπο, τον θώρακα, την κοιλιά, κάταγμα στα πλευρά και ρήξη νεφρού.

Ήταν τέτοια τα χτυπήματα που δέχθηκε, που οι γιατροί τα συνέκριναν με αυτά που προκαλούνται όταν ένα αυτοκίνητο χτυπήσει και παρασύρει έναν πεζό.

Ο φάκελος της ιατροδικαστικής με όλα τα στοιχεία παραδοθηκε στις Αρχές την Παρασκευή.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Λάρισα, Συγκλονίζει, – Έχω,larisa, sygklonizei, – echo