«Λυγίζει» πατέρας που έχασε την κόρη του στα Τέμπη το 2003: «Το δικό μου παιδί βρέθηκε από τα τελευταία»

Μνήμες από το δυστύχημα το 2003 όπου έχασαν την ζωή τους 21 μαθητές με την σύγκρουση φορτηγού και λεωφορείου ξύπνησαν οι εικόνες από την τραγωδία στα Τέμπη με την φονική σύγκρουση των δύο τρένων.

«Έμεινα άφωνος από αυτό που συνέβη με όλους αυτούς τους ανθρώπους. Αυτά που συνέβαιναν στο παρελθόν, συμβαίνουν και τώρα και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν και στο μέλλον Είναι τραγικό τώρα. Είναι τραγικό, αν σκεφτούμε όλους αυτούς τους γονείς.

Τα περισσότερα είναι νέα παιδιά με όνειρα για

την ζωή τους και ξαφνικά έφυγαν. Εμείς έχουμε στην περιοχή τα 21 παιδάκια με το ατύχημα πάλι στα Τέμπη.

Μπορεί για κάποιους να έχει ξεχαστεί το περιστατικό, αλλά για εμάς δυστυχώς όχι. Θα το ζούμε κάθε μέρα μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας. Η στενοχώρια μας είναι απερίγραπτη» είπε αρχικά.

«Δυστυχώς οι μνήμες που έρχονται στο μυαλό μας είναι πολύ άσχημες. Είναι ένα έργο που το έχουμε δει στο παρελθόν και μόνο εμείς μπορούμε να καταλάβουμε αυτούς τους ανθρώπους.

Μπορώ να καταλάβω την αγωνία των γονέων και των συγγενών. Και στην δική μου περίπτωση το δικό μου παιδί βρέθηκε από τα τελευταία. Οι σκέψεις μας είναι σε αυτούς τους ανθρώπους.

Η λέξη κουράγιο είναι λίγη μπροστά στην τραγωδία που υποφέρουν αυτοί οι άνθρωποι. Τα παιδιά μας στα Τέμπη χάθηκαν, αλλά θα επανέλθουν στην μνήμη μας όταν γίνει ξανά ένα περιστατικό. Από την στιγμή που χάνει τον άνθρωπό σου δεν υπάρχει καμία δικαίωση. Θα τους μείνει η απουσία του δικού τους ανθρώπου» δήλωσε συγκινημένος.



Keywords
Τυχαία Θέματα
Λυγίζει, Τέμπη, 2003,lygizei, tebi, 2003